Exec-Edu, Echipa Exec-Edu, your place to grow

EXEC-EDU

your place to grow!

ECHIPA EXEC-EDU

Cei peste 40 de experţi din echipa EXEC-EDU au suținut mii de ore de training coaching şi consultanță, toţi având experiență îndelungată de business şi management în companii multinaţionale sau antreprenoriale.

PESTE 20 DE ANI DE PREZENȚĂ CONTINUĂ ÎN PIAȚA DE TRAINING

0
+
programe
0
+
cursanți
0
+
traineri
0
+
companii

Gold

Award Company – Learning Network 2019

Silver & Bronze

Award Trainer – Learning Network 2019

Top 3

Companii de training, după cifra de afaceri

96%

rata de satisfacție a cursanților EXEC-EDU

ABORDAREA NOASTRĂ

Ne propunem ca performanţele organizaţiilor să poarte amprenta liderilor pregătiţi la EXEC-EDU, care sunt recunoscuţi şi respectaţi pentru competența, dedicarea şi energia lor.

Suntem în slujba acelor oameni care doresc să se dezvolte continuu ca manageri, antreprenori şi lideri performanţi şi să se simtă împliniţi. Pentru fiecare dintre clienţii noştri alegem acele experienţe de învăţare care li se potrivesc cel mai bine şi le oferim cu pasiune, dedicare şi profesionalism, astfel încât să le fie utile în cariera şi în viaţă. Inovând continuu cu ajutorul experţilor şi partenerilor noştri, venim în întâmpinarea tuturor nevoilor de dezvoltare managerială, cu cel mai diversificat portofoliu de programe de management, leadership şi well-being din România. Încurajăm clienţii noştri să fie responsabili faţă de societate şi faţă de membrii organizaţiei lor. Acordăm o atenţie specială dezvoltării echipei noastre de profesori, traineri, consultanţi şi coachi. Toţi au o vastă experienţă de business în poziţii de management din companii româneşti şi globale, competențe digitale și talent în transferul de competențe și bune practici. Facilitam interactivitatea şi networking-ul în procesul de dezvoltare continuă, pentru că suntem convinşi de valoarea schimbului de opinii şi a relaţiilor bazate pe încredere, între oameni valoroşi.

Pasiune

Performanță

Progres

Parteneriat

Valorile EXEC-EDU au la bază premiza că organizaţiile sunt comunităţi de oameni care funcţionează mai bine într-o atmosferă de încredere şi interacţiune.

Consiliul de Administrație: Lavinia Rașcă – Președinte CA; Adrian Manaicu – Membru; Ovidiu Dîmbean-Creța – Membru

CLIENȚII EXEC-EDU

Automotive și transport

Bănci și asigurări

Servicii

Retail, FMCG

Energie

HORECA

Pharma și sănatate

IT&C

Beauty

Construcții și dezvoltare

Altele

PARTENERII EXEC-EDU

Logo final rosu

Your place to grow

Se actualizează
  • Nu ai niciun produs în coș.
CALENDAR
X