Dr. Razvan Vasiliu

LEGISLATIA MUNCII

Experienta profesionala

Din 2013, Razvan este Managing Partner al Casei de Avocatura Vasiliu&Miclea.

In calitate de avocat specializat in dreptul muncii, a asigurat asistenta juridica si reprezentarea in instanta a unor importante companii din diferite domenii de activitate: petrolier, comercial, nautic, industrial, hotelier etc. Portofoliul sau personal de clienti cuprinde principalii angajatori din Romania, societati cu peste 10.000 de salariati, companii multinationale situate in topul societatilor de pe piata romaneasca.

In cadrul activitatii sale, Razvan a lucrat pentru a stabili dialogul social dintre parti, a organizat negocieri colective sau individuale si a contribuit la medierea conflictelor colective de munca. Totodata, a asigurat reprezentarea angajatorilor in fata Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii.

In paralel cu activitatea sa de avocat, are si o activitate publicistica. Colaboreaza cu reviste de specialitate, redactand articole pe teme juridice.

De asemenea, a participat la numeroase stagii de pregatire si conferinte organizate pe probleme de dreptul muncii.

Razvan colaboreaza cu EXEC-EDU in cadrul cursului Managementul Strategic al Resurselor Umane pentru modulul de Legislatie si administrare in HR.

Importanta functiunii de HR a crescut in ultimii ani, au aparut noi solutii si abordari, iar managerii de resurse umane au devenit agenti ai schimbari...
Curs intensiv, de 1.5 zile, care abordeaza problematica relatiei individuale de munca, urmarind sa scoata in evidenta modalitatile de interpretare a t...
razvan_vasiliu

Arii de specialitate

Drept civil
Dreptul muncii
Dreptul familiei