Style Guide ExecEdu4

Întrebări frecvente

EXEC-EDU

your place to grow!

1. Care este mărimea unei grupe de participanţi?

Pentru a obţine maximum de interactivitate, în medie, mărimea unei grupe de participanţi este de 10-15 persoane pentru un cursurile dedicate pentru companii şi de 20-28 de persoane pentru programele deschise.

2. Cum se derulează procesul de înscriere?

Formularul de participare se descarcă de pe website sau poate fi solicitat prin e-mail. Dacă condiţiile minime de înscriere sunt îndeplinite, în cel mai scurt timp vei primi un mesaj de confirmare din partea coordonatorului de program. Acesta îţi va trimite contractul, pe care îl vom încheia cu tine sau cu compania angajatoare care finanţează programul. Se recomandă să depui formularul de participare din timp, pentru a rezervă un loc.

3. Ce este inclus în taxa de participare?

Taxa include suportul de curs, accesul la biblioteca pe durata programului, suportul logistic necesar în procesul educaţional, prăjituri, cafea şi răcoritoare în zilele de curs, activităţi legate de absolvire. Taxa nu acoperă costurile de călătorie sau cazare.

Când trebuie să plătesc?
Pentru programele de certificare de 4-6 luni, taxa de participare se achita în două raţe: primă cu maxim două săptămâni înainte de începerea cursului, iar a doua la jumătatea acestuia. Pentru modulele intensive de 2-3 săptămâni, taxa de participare se achita integral, înaintea începerii cursului. Factura se transmite persoanei indicate pe formular. Plata se poate face fie prin transfer bancar, fie numerar, la casieria şcolii.

4. Pot sta de vorbă cu un absolvent al programului la care vreau să mă înscriu?

Absolvenţii sunt cea mai bună sursă de informare privind programul pe care l-au urmat. Te putem pune în legătură cu unul dintre participanţii recenţi, pentru a avea o perspectivă critică, din interior, asupra cursurilor.

5. Ce se întâmplă dacă trebuie să anulez sau să amân participarea?

Din cauza numărului mare de aplicanţi la programele noastre şi a pregătirii intense desfăşurate de corpul profesoral şi staff înaintea începerii unui curs, anularea participării cu mai puţin de două săptămâni înaintea începerii cursului presupune asumarea unei taxe administrative:

7 zile sau mai puţin înainte începerii cursului – 100% din taxa de participare;
8-14 zile înainte începerii cursului – 20% din taxa de participare;
Peste 15 zile înaintea începerii cursului – Taxa de participare se returnează integral.
În cazul în care compania finanţatoare identifica un alt aplicant eligibil pentru acelaşi program, acesta poate înlocui persoană care s-a retras, dar numai în cazul în care programul nu a început deja.

6. Ce se întâmplă dacă lipsesc de la cursuri?

Participarea activă în timpul orelor este esenţială pentru înţelegerea conceptelor şi deprinderea abilitaţilor şi atitudinilor evaluate în timpul cursului. Accentul pus pe interactivitate, dezbateri, schimb de opinii şi experienţe cu colegii face că prezenţa în clasa să fie de maximă importanţă. De aceea, nu poţi susţine examenul şi proiectul final decât în condiţiile unei prezenţe de minim 75% la sesiunile cursului.

7. În ce condiţii voi primi certificatul de absolvire?

Certificatul de absolvire se obţine în urma participării active la minim 75% din sesiunile cursului şi a promovării examenelor şi a proiectului final, acolo unde este cazul.

8. Care este limba de predare?

Cursurile deschise EXEC-EDU sunt predate în limba romană. Programele dedicate pentru companii pot fi organizate, la cerere, şi în limba engleză.

9. Ai şi alte întrebări?

În acest caz, te rugăm să iei legătura cu Mihnea Raşca, coordonator vânzări şi relaţii clienţi – [email protected]

Logo final rosu

Your place to grow

Se actualizează
  • Niciun produs în coș.
CALENDAR