EXEC-EDU your place to grow, trainings

EXEC-EDU

your place to grow!

CARIERE EXEC-EDU

Succesul EXEC-EDU se datorează unei echipe de oameni dinamici şi pasionaţi de ceea ce fac, care au ales să pună întreaga energie în slujba dezvoltării managerilor şi antreprenorilor din România.

Pentru a face parte din echipa noastră, ai nevoie de pasiune, spirit de echipă şi loialitate. Restul vine de la sine.
Dacă ai decis că vrei să fii colegul nostru, trimite-ne CV-ul tău împreună cu o scrisoare de intenţie la [email protected] şi vom lua legătura cu tine.

Suntem în curs de dezvoltare a echipei EXEC-EDU! Dacă ai recomandări, te rugăm să iei legătura cu noi!

Poziții deschise

Business Development Executive

Căutam o persoană proactivă, cu abilităţi excelente de vânzare B2B şi capacitatea de a construi soluţii personalizate; perseverenţă, eficienta, cu excelente abilităţi de negociere, relaţionare şi ascultare active. Noul coleg va contribui la dezvoltarea portofoliului de clienţi EXEC-EDU şi la menţinerea noastră în topul companiilor de training. Detalii complete aici

Asistent operaţiuni

Căutam persoană organizată, eficientă şi atentă la detalii, care va fi responsabilă, printre altele, de: contracte clienţi şi furnizori, facturare, status plăti şi încasări, flux numerar, menţinerea relaţiei cu trainerii, organizare logistică a programelor EXEC-EDU. Detalii complete aici

Asistent programe de training

Job part-time pentru un student în an terminal, absolvent de studii superioare sau masterand, aflat la început de carieră. Persoana dezgheţată, comunicativa, organizată şi responsabilă, care îşi doreşte să se dezvolte şi să înveţe într-un mediu de lucru stimulant.

Va asigura suportul logistic necesar în timpul desfăşurării cursurilor, în strânsă colaborare cu echipa EXEC-EDU. Va beneficia de oportunitatea de participare la cursurile EXEC-EDU, dar şi de program flexibil, adaptat continuării studiilor.

Senior Trainer Project Management

Cursurile de Project Management sunt printre cele mai solicitate din portofoliul EXEC-EDU! Căutam colaborator care să completeze echipa actuală de experţi EXEC-EDU; persoana cu experienţa de business în management de proiect, excelente abilităţi de livrare, care va contribui la menţinerea cursului de PM printre cele mai puternice certificări din România!

Titlul PMP şi certificarea ANC de formator reprezintă un avantaj.

Logo final rosu

Your place to grow

Se actualizează
  • Nu exisă niciun un program în lista ta de program, alege unul din secțiunea Cursuri.