Mihaela Matei, EMBA

HR, LEADERSHIP

Lucrurile care dau valoare cursurilor pe care le sustin sunt abordarea individuala, dorinta sustinuta de a raspunde cu acuratete asteptarilor cursantilor, precum si experienta de lucru in domeniul HR, in industrii diverse. Acestora li se adauga calitatea informatiilor transmise catre auditoriu intr-o maniera calda, usor de inteles si asimilat astfel incat, la final, participantii sa o poata deja aplica in business”.

Experienta profesionala

Mihaela are peste 10 ani de experienta in pozitii de middle si top management pentru importante organizatii din Romania din diverse industrii – de la producerea si distributia berii la retail si distributia din industria farmaceutica.

In prezent este consultant pentru diferite proiecte de resurse umane. A detinut pozitia de Director Resurse Umane la un grup de firme din industria farmaceutica. Anterior a fost Director Resurse Umane in compania Inbev Romania – numarul 1 mondial in producerea si distribuitia de bere, fiind membra a bordului de conducere.

Studiile urmate si experienta in organizatii multinationale si locale aduce un plus de valoare proiectelor in care este implicata si viziunii asupra proceselor de resurse umane pe care le coordoneaza.

Are experienta in diverse arii ale functiunii de resurse umane, de la design si implementare de sisteme de evaluare, bonusare, compensare si beneficii, politici si proceduri, pana la bugetare si controlul costurilor, evaluari de posturi, dezvoltarea de programe de training dedicate nevoilor organizationale, proiecte de outplacement si negocieri de contracte colective.

Participa alaturi de Echipa EXEC-EDU la numeroase proiecte speciale dedicate nevoilor pietei de resurse umane.

Este adepta zicalei:”Omul sfinteste locul” si crede ca a fi deschis, flexibil si inovativ ajuta in a te diferentia ca individ.

Ii place foarte mult ceea ce face si este convinsa ca o organizatie fara oameni de calitate in HR pierde foarte mult teren in piata si isi limiteaza dezvoltarea. Apreciaza liderii inspirationali cu viziuni strategice, ale caror decizii dezvolta organizatiile.

Diplome si performante

Este absolventa a programului EMBA ASEBUSS, promotia 2008 si a numeroase programe de leadership, managementul resurselor umane, management financiar, in tara si strainatate (Belgia, Ungaria).

Importanta functiunii de HR a crescut in ultimii ani, au aparut noi solutii si abordari, iar managerii de resurse umane au devenit agenti ai schimbari...
Un workshop practic extrem de util si interesant, a carui parcurgere va sustine participantii in dezvoltarea si implementarea unui proces intern potri...
Sistemele de resurse umane adaptate obiectivelor de business construiesc succesul pe termen lung al organizatiilor. Organizatiile de succes detin o po...
Cursul se adreseaza in primul rand celor care detin responsabilitatea planificarii si gestionarii activitatii de resurse umane si a fost creat pentru ...
Succesul unei organizatii este echipa din interiorul ei, dar trebuie sustinut si de o politica de resurse umane aliniata cu strategia de business. Cor...
mihaela matei 2

Arii de specialitate

Managementul resurselor umane
Management financiar
Leadership