Madalina Radulescu

COACHING INDIVIDUAL SI DE ECHIPA

De peste 4 ani, Madalina activeaza in industria formarii continue. Lucreaza in special cu echipe dar si cu managerii acestora. Metoda sa combina beneficiile coachingului cu ale trainingului si consultantei. Atat in business cat si in activitatea de voluntariat sustine dezvoltarea antreprenoriala si persoanele aflate in tranzitie de la viata corporatista catre viata antreprenoriala.

Madalina a acumulat o vasta experienta practica in cei 13 ani petrecuti in industria bancara (ING Bank – 8 ani si BRD Societe Generale – 5 ani), cu rezultate in managementul proceselor dar si al oamenilor, project management, corporate si retail, management operational si de resurse umane. Are 3 ani de experienta in antreprenoriat in industria ospitalitatii (Complexul Piatra Soimului si Restaurantul Kuib – Sinaia). Din cei peste 15 ani ca lider si manager, 3 ani a facut parte din Comitetul Director al Diviziei de Retail din cadrul ING si 1 an din Comitetul Director Operational al ING.

Madalina crede ca atat reusitele, cat si nereusitele, sunt doar borne ale drumului nostru in viata  si ca depinde de fiecare dintre noi ce traseu alegem, astfel incat drumul sa fie cat mai interesant.

Crede in feedback ca instrument al cresterii performantei.

A fost mentor in diverse programe pentru antreprenori si project manager pentru programul de mentorat al PWN Romania.  Este membru in EMCC si ICF.

Este casatorita si are 3 copii.

De ce coaching? Poate cea mai frumoasa definitie a performantei pe care am intalnit-o pana acum este aceea a lui Tim Gallwey care spune ca performanta...
poza profil 366x500_madalina

Arii de specialitate

Coaching individual
Coaching de echipa