Liliana Urziceanu, EMBA

HR

Experienta profesionala

Liliana Urziceanu sustine cursuri de resurse umane si assessment center in cadrul programelor EXEC-EDU.

Liliana are o experienta de peste 17 ani in dezvoltare strategica in resurse umane si management operational. A condus departamentele de resurse umane in doua comanii multinationale – McDonald’s si Praktiker AG. In prezent, este manager de resurse umane al grupului de companii GRAMPET.

Liliana are o experienta de peste 15 ani in dezvoltare strategica in resurse umane si management operational. Liliana este manager cu expertiza in politici si proceduri, practici de recrutare si selectie, dezvoltarea angajatilor, metode de retentie, complianta legislativa, sprijin pentru management, relatii de munca si negocieri.

Liliana are experienta in implementarea strategiilor coerente de resurse umane, in eficientizarea proceselor si procedurilor interne intr-un context solicitant, respectand termenele limita si bugetele. A fost manager de proiect in cadrul proiectului cu finantare europeana obtinut de Praktiker Romania, pe o perioada de 2 ani, in valoare de 600.000 Eur – “Dezvoltarea capacitatii de invatare in context relational”.

Diplome si performante

Desi cu o pregatire tehnica la baza, Liliana s-a indreptat catre o cariera manageriala, devenind membru al echipei de conducere. Ea a absolvit programul EMBA ASEBUSS, promotia 2004.

Importanta functiunii de HR a crescut in ultimii ani, au aparut noi solutii si abordari, iar managerii de resurse umane au devenit agenti ai schimbari...
In contextul actual, puternic afectat de aspectele economice si sociale, este mai important ca oricand sa iei decizii corecte in resurse umane in cadr...
liliana urziceanu1

Arii de specialitate

Managementul resurselor umane