Mihai Stan, ACCA

IFRS

Tot ce imi doresc este ca dupa finalizarea cursului sa putem spune ca suntem pregatiti pentru noi provocari, pentru a dezvolta si fundamenta noi rationamente profesionale”.

Experienta profesionala

Are o experienta de peste 20 ani in domeniul financiar si al consultantei in management, in companii multinationale precum PriceWaterHouseCoopers, Rompetrol, BCR, Unicredit Group.

A fost consultant si facilitator in diverse proiecte ale Bancii Mondiale in CEE si consultant in proiecte de infrastructura finantate din fonduri nerambursabile PHARE.

Profesor asociat Becker Professional Education, Gold Approved Partner in pregatirea studentilor ACCA pentru examenul P7- Financial Reporting din cadrul programului de obtinere al prestigioasei calificari internationale ACCA.

“Cred cu tarie in valorile umanitatii si in cresterea rolului social al companiilor, de la profit pe termen scurt la profit sustenabil pe termen lung cu mentinerea echilibrului local, regional si chiar global. Numai cand facem binele dobandim ceva ce raii nu pot avea: linistea si pacea – bunurile supreme.Nicolae Steinhardt in Jurnalul fericirii”

Diplome si performante

Dublu licentiat in inginerie (Universitatea Politehnica Bucuresti) si finante (ASE Bucuresti).

A participat la cursurile CFA organizate de liderul mondial in educatia financiara Schweser-Kaplan.
A absolvit programe de training specializate: audit – PriceWaterHouseCoopers, business intelligence si AIM – Oracle, cursuri de contabilitate internationala la BPP si CECCAR.
Este membru ACCA si membru al Comitetului Director ACCA Romania din 2003.
Este expert contabil si membru CECCAR din 2001.
Este Membru al Asociatiei Analistilor Bancari din Romania incepand din 2008.

KEY ASPECTS for proper implementation of IFRS 9 in the banking sector • Jan 2018 is the effective date to be applied for banking sector across Europ...
Acest program faciliteaza intelegerea conceptelor si principiilor IFRS, a modului in care ele se aplica pe piata internationala, oferind cadrul pentru...
mihaistan2

Arii de specialitate

Raportari financiare si consolidare conform IFRS
Dezvoltarea afacerilor
Re-ingineria proceselor de afaceri
Activity-Based-Costing
Sisteme de urmarire si imbunatatire a performantei
Project finance
Achizitii si fuziuni de companii in CEE