Dr. Ovidiu Dimbean Creta

MANAGEMENT FINANCIAR

Cursantii apreciaza stilul deschis si neconventional cu care abordez conceptele financiare si faptul ca aduc in discutie exemple din viata reala, incurajand schimbul de opinii, chiar contradictorii, care genereaza intotdeauna idei interesante.

Experienta profesionala

Este expert contabil din 1999 si are o experienta de 16 ani in predarea de cursuri de management financiar in cadrul programelor de dezvoltare manageriala ASEBUSS si EXEC-EDU.

Caracterul practic al cursurilor in care se implica se datoreaza experientei manageriale de peste 20 ani. Din 1995, Ovidiu face parte din managementul de top al unor importante companii romanesti si multinationale din diverse sectoare: Eli Lilly, Hild International, Topway, Arctic, Flanco, Grupul Infopress, grupul Lowe. A fost membru in consiliul de administratie al fondului de pensii AIG.

Desi este pasionat de domeniul precis al cifrelor si termenilor financiari, este cunoscut de cursantii sai si pentru stilul degajat, sociabil si plin de umor. Se caracterizeaza ca fiind “un finantist care crede mai mult in oameni decat in cifre”.

Diplome si performante

Detine un doctorat in finante-asigurari.
Este absolvent Harvard Business School – programul Central Eastern European Teachers (CEETP). Este absolvent al prestigioasei Wharton Business School, unde a participat la un program de management financiar.

A absolvit Targeted Auditors Program in Atlanta, SUA si alte programe de pregatire in finante si management la Geneva, Londra, etc.

Rector Institutul de Administrare a Afacerilor ASEBUSS.

Membru fondator al Fundatiei ASEBUSS
Profesor in programul Executive MBA.
A fost inclus in enciclopedia Who’s Who in 2002.
Ovidiu este autor a 2 carti de management financiar si a peste 25 de lucrari si articole de specialitate.

Pe scurt despre acest curs de management Management 360 este un curs compact si integrat, in care-ti vei dezvolta, in cele 5 luni, spiritul ...
Singurul program din Romania care abordeaza in mod compact si integrat toate functiunile unei afaceri in ansamblul ei. In doar 5 luni, iti antrenezi ...
ovidiu dimbean1

Arii de specialitate

Management financiar
Investitii
Evaluari de companii
Achizitii si fuziuni