Andreea Buzec

Facilitare grafica

„Pe parcursul diverselor experiente profesionale, am vazut cum vizualul gaseste mereu o modalitate de a simplifica orice idee si construieste intelegere dincolo de cuvinte”

Cu experinta de peste 10 ani in design-ul si implementarea de procese de invatare si proiecte pe teme legate de dezvoltare locala, advocacy, antreprenoriat, comunicare, leadership, facilitare, organizare comunitara atat in Romania, cat si in Tajikistan, Burundi, Senegal, Balcani, Andreea se ocupa in prezent de employer branding in cadrul BRD, dar si de facilitare grafica, imbinand cu succes gandirea grafica, spiritul antreprenorial cu dimensinea de business pentru a gasi solutii si idei inovatoare.

In prezent, este membru al International Forum of Visual Practitioners.

A absolvit Facultatea de Limbi si Literaturi Straine, Specializarea Portugheza- Greaca si 2 masterate : Comunicare Interculturala si Interreligioasa (Catedra Unesco, Universitatea Bucuresti) si unul in Relatii Internationale (Facultatea de Stiinte Politice, Universitatea Bucuresti).

S-a specializat sub egida unor institutii prestigioase (Balkan Democracy Fund, Open Society Institute) pe tematici legate de managementul conflictului si al diferentelor, management de proiect, facilitare de procese de planificare participative. A urmat programe de internship in USA in zona de advocacy si organizare comunitara.

A fost directorul Fundatiei Parteneri pentru Dezvoltare Locala/ FPDL, continuand sa foloseasca facilitarea grafica in procese de training.

A absolvit cursul de Graphic Facilitation/ Alphachimp University.

A lucrat cu organizatii la nivel national si international precum Comisia Europeana, Coalitia Europeana Anti-Saracie, Reteaua Europeana pentru Dezvoltare Comunitara, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

“The conversation today is visual. If you want to be in the conversation, you need to be visual.” – Dan Roam, business consultant and graphic fa...
poza-profil-366x500_andreea-buzec

Arii de specialitate

Facilitare grafica