Folosim cookies pentru a-ți oferi o experiență îmbunătățită în site-ul nostru. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
MASTERCLASS: The Project From Hell | 21 septembrie
Un workshop experienţial de o zi cu Peter Taylor “The Lazy Project Manager”
Peter a fost descris ca fiind ”cel mai amuzant şi inspirațional vorbitor în management de proiect din lume, astăzi”
Bazat pe best-sellerul ‘The Lazy Project Manager and The Project from Hell’
O experienţă completă – de la eşec la succes – într-un singur workshop.
21 Septembrie 2017
Beneficii
Participanţii vor fi expuşi la scenarii din proiecte reale – astfel beneficiile workshop-ului vor fi maxime: ce poate merge prost, posibile erori, pierderea controlului etc. Ei trebuie să identifice toate aceste situaţii şi să ia decizii pentru ca aceste evenimente neplăcute să fie gestionate cu succes în viitor.
Timpul pe care participanţii îl au la dispoziţie este atent monitorizat – pentru a genera presiunea şi constrângerile aferente unui proiect real şi lucrului în echipă. Rapid, această experienţă depăşeşte graniţele unui studiu de caz, căpătând anvergura unui proiect real care trebuie “salvat”, conform unui deadline care se apropie rapid şi nu poate fi depăşit.
Bine ai venit în lumea proiectelor!
Pornim maşina timpului ca să salvăm cel mai dezastruos proiect din istorie…
De ce să înveţi despre factorii de succes şi de eşec dintr-un proiect într-o manieră ternă, tradiţională când, în schimb, ai putea participa la această simulare interactivă şi amuzantă?
Concurează cu colegii din cadrul workshop-ului pentru a aduce acest proiect de la un eşec total pe culmile succesului – din iad în rai.
Participanţii vor lucra în echipe, cu rolul de a analiza cazul unui proiect eşuat şi apoi să se întoarcă cu informaţii despre ce anume a mers prost, de ce şi cu recomandările lor de îmbunătăţire, pentru a asigura succesul în viitor.
Pentru că toate evenimentele apărute se bazează pe situaţii reale, pe care le putem întâlni în proiecte reale, acest workshop are relevanţă în orice sector de activitate şi este foarte potrivit pentru echipe cu competenţe diverse. Pentru a cita un participant: ”Sunt sigur că acest proiect se bazează pe cazul nostru real, Proiectul X, pe care l-am ratat anul trecut”.
Cine poate participa
Obiectivul este crearea unui mediu provocator, dar plăcut, cu lecţii de învăţat care rămân în memorie datorită componentei practice, experienţiale a workshop-ului. De aceea, audiența acestui workshop este formată din orice persoană conectată cu o activitate care ia forma unui proiect.
Investiție: 295 EUR (exclusiv TVA)/participant. Preț early bird (până la 21 august): 250 EUR (exclusiv TVA)/participant.
Mai multe informații și înscriere: Oana Scarlat, 0722617208, [email protected]
Articole similare
Oana Scarlat: ”Prin coaching, te întorci la tine și devii stăpân pe propriile alegeri, congruent cu valorile personale”
1. Ce v-a motivat să deveniţi coach şi cum v-aţi dobândit competenţele şi cunoştinţele în acest domeniu? O viaţă trăită conştient este probabil cea mai mare provocare şi, totodată, cea mai mare oportunitate. Am ajuns la această concluzie târziu, după foarte mulţi ani în care am trăit “pe pilot automat”, străduindu-mă să fac pe plac …
De ce tipuri de personalitate ai nevoie în echipa ta?
Povestea de succes a recrutării astronauților la NASA Procesul de selecţie a unui astronaut nu este o sarcină uşoară. Persoanele care selectează astronauţii îi aleg pe cei mai buni dintre cei mai buni. Mai mulţi factori, precum cooperarea, precizia şi meticulozitatea sunt luaţi în considerare în selecţie – pentru că ei să fie capabili să …
Gold Award pentru EXEC-EDU în topul celor mai bune companii de training din România
Marți, 29 octombrie la Gala L&D organizată de Learning Network, comunitatea de HR a recunoscut și premiat EXEC-EDU cu premiul Gold Award, pe baza celei mai ample cercetări de pe piața L&D. De asemenea, Lavinia Rașcă și Simona Podgoreanu au primit premiile Silver și Bronze la categoria Trainer, iar alți trei experți EXEC-EDU au fost …
Conferința Paradoxul performanței în noua eră a muncii
Trăim într-o perioadă plină de paradoxuri, care se manifestă global și exponențial. Burn-out la cote alarmante, cu toate că efortul fizic aproape a dispărut, iar munca intelectuală este digitalizată în tot mai mare măsură Nivel mare de stres, depresie și anxietate, în ciuda faptului că niciodată nu am avut mai multă bunăstare. Lipsa engagementului, …