Folosim cookies pentru a-ți oferi o experiență îmbunătățită în site-ul nostru. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
Beneficiile unui program complex de administrarea afacerilor
Toată lumea pare să fie familiară astăzi cu concepte precum strategie, indicatori de performanţă, bugete, iar accesul la informaţia de business este mai facil ca oricând, atât cu ajutorul cursurilor online, cât şi a modulelor scurte, de câteva zile, care arborează preţios denumiri precum „mini-MBA”.
Dincolo de cunoştinţele „tehnice” în principalele arii de management (strategie, finanţe, marketing, resurse umane, supply chain management etc.), beneficiile adiacente în cazul unui program complex de administrarea afacerilor sunt cel puţin la fel de valoroase:
Siguranţa de sine în luarea deciziilor – Discuţiile complexe de caz, simulările de business şi interacţiunea cu alţi colegi (manageri şi antreprenori cu profile diverse), te ajută să îţi confirmi deciziile manageriale şi să fii mai sigur pe tine. Toate acestea se reflectă în mai mult curaj antreprenorial (sau intraprenorial) şi într-o percepţie mai bună la locul de muncă.
Idei noi, aplicabile încă de a doua zi – Organizarea întâlnirilor o dată pe săptămână îţi oferă şansa să practici noile concepte în propria afacere, chiar de a doua zi. Mai mult decât atât, vei reveni la curs cu experienţe noi de la locul de muncă şi îţi vei valida procesul de schimbare, împreună cu trainerii sau colegii de curs.
Relaţii de business pe viaţă – Într-un program complex antreprenorii fac business cu colegii şi, de multe ori, chiar îşi recuperează investiţia. Managerii întâlnesc parteneri sau furnizori valoroşi. De multe ori, relaţiile sunt pe viaţă şi trec dincolo de graniţele unui curs de câteva luni.
Ce spun absolvenţii programului despre experienţa unui astfel de curs:
”Participarea la acest curs a însemnat o şansă de dezvoltare profesională completă, unica până în acest moment, cu aplicabilitate foarte mare în prezent sau în viitoare provocări. A fost o combinaţie perfectă între colegi şi profesori experimentaţi şi entuziasmaţi, diversitate, module, suport de curs practic, studii de caz relevante, studiu individual şi lucru în echipă, competiţie şi fair play în acelaşi timp. Cel mai mare plus rămâne pentru mine interacţiunea cu colegii şi profesorii, profesionişti în adevăratul sens al cuvântului. Relaţiile de business şi prieteniile create vor fi cu siguranţă printre plusurile majore ce ne vor ajuta să punem în practică tot ce am învăţat şi experimentat la acest curs excelent.”, Adrian Munteanu, Business Development Manager, Mercury360 Communications
Cursul Management 360 este singurul program din România care abordează în mod compact şi integrat toate funcţiunile unei afaceri în ansamblul ei, antrenându-ţi abilităţile manageriale, pe durata a 5 luni.
8 module de curs, desfășurate pe parcursul a 5 luni (o dată la 2 săptămâni):
Studii de caz tip Harvard, proiecte, aplicații practice
Mentorat oferit de experții programului
Coaching individual
Printre companiile participante la ediţia din această toamnă se număra Eisberg, Vego Holdings, Benchmark, Orthoclub, Domeniile Manasia, CustomSoft, Aeropart, Travelle, Vincon.
Citeste mai mult
Articole similare
Neuromarketing – Marketing immersion cu Lluis Martinez Ribes
Pentru a doua oară în România, Lluis Martinez Ribes, expert în neuromarketing şi profesor la Esade Business School, Barcelona a acceptat invitaţia EXEC-EDU de a susţine un nou curs de Neuromarketing în 19-20 martie. Este vorba despre în program experienţial, de tip “immersion”, adresat marketer-ilor, dar şi altor factori de decizie din companii. Ce vor …
Trebuiau să poarte un nume
Când m-am așezat să scriu acest articol, mi-a venit în minte superba poezie a lui Marin Sorescu și așa am ales titlul. De ce? Pentru că tendințele, problemele și tehnicile de rezolvare a acestora, cunoscute de mult în mediul economic și în societate, primesc noi și noi denumiri. În ultimii ani, ele se cheamă: Great …
2018: Anul mişcărilor strategice inteligente | Curs gratuit în 31 ianuarie
Get the tools, break the rules and make a difference Avantajul competitiv impune ca liderii să fie permanent conectați la strategie, indiferent dacă este vorba despre elaborarea, implementarea sau schimbarea ei. Care sunt lentilele potrivite, prin care trebuie privit mediul economic complex și competitiv? Ce alegeri pot atrage clienţii spre o anumită afacere? Dacă vrei …
Conferința BNR și EXEC-EDU: Cum redefinim performanța în contextul celei mai adânci crize din piața muncii?
Potrivit unui studiu Gallup din 2022, 31% dintre angajații români au declarat că trebuie să facă față grijilor cu care se confruntă zilnic, iar un procent de 35% au susținut că se simt stresați. În acest context guvernat de burn-out, pandemia a remodelat sistemele de valori ale oamenilor și a creat sau a accentuat unele …