Daniel Suhai, Director de vanzari regional, Whirlpool Romania

Daca ar fi sa caracterizez Cursul de Excelenta in Management intr-o propozitie, as putea spune ca este cea mai buna investitie in ceea ce priveste pregatirea mea profesionala. Acest curs a reusit sa ma surprinda placut, prin modul in care a fost structurat si implicit derularea acestuia, deoarece a reusit sa imbine perfect partea teoretica cu cea practica, prin simularea situatiei reale de business, sa o manageriez corect si complet, aplicand cunostintele dobandite.

De asemenea, un punct forte al acestui curs a fost, fata de multe altele, acela ca fiecare modul a fost interactiv, a fost structurat in functie de interesele noastre in ceea ce priveste managementul organizational, lantul de aprovizionare si multe alte domenii de activitate.

Mi-a placut mult faptul ca profesorii care au predat acest curs au si o bogata experienta profesionala si au reusit ca partea teoretica de business sa ne-o poată explica prin multe experiente reale, care au inlesnit insusirea, reamintirea informatiilor prezentate astfel incat sa ajung sa imi placa contabilitatea si, in acest moment, sa pot interpreta corect o analiza financiar-contabila a unui client.

Intr-un cuvant, sa gasesc mai usor solutii pentru problemele cu care ma confrunt in activitatea mea comerciala zilnica.