Folosim cookies pentru a-ți oferi o experiență îmbunătățită în site-ul nostru. Navigând în continuare, îți exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Stocarea tehnică sau accesul este necesară în scop legitim pentru stocarea preferințelor care nu sunt cerute de abonat sau utilizator.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
4 tendinţe în marketing-ul digital de care să ţii cont în 2015
1. CONTENT MAKETING
Creează o strategie de conţinut bazată pe calitate, nu pe cantitate. Acest lucru înseamnă că vei crea conţinut personalizat pentru fiecare segment pe care îl vizezi ca să creşti notorietatea brandului şi ataşamentul consumatorului, să te poziţionezi ca expert şi să generezi lead-uri. Poţi crea conţinut valoros pe blog-uri, în newslettere, articole, infografice, resurse video, e-books. Ai nevoie de idei pentru a înţelege ce tip de mesaje sunt mai relevante pentru clientul tău? Intră pe Google Trends ca să vezi ce tip de informaţii legate de produsul/serviciul tău generează cele mai multe căutări.
Ştiai că…
2. MOBILE MARKETING
Cum arată site-ul tău pe smartphone sau tabletă? Este optimizat sau conţine o versiune specială pentru device-urile smart? Dacă nu, atunci acest lucru poate deveni una dintre priorităţile anului 2015, pentru că, aşa cum ştii, numărului celor care utilizează telefoane şi tablete smart a crescut vertiginos.
Oportunitatea pentru ca mesajele de marketing să ajungă instantaneu la consummator nu e de neglijat pentru marketeri, pentru că 94% dintre cei care deţin un astfel de aparat îl ţin în permanenţă lângă ei, oriunde şi oricând. Acesta este şi motivul pentru care au apărut deja campanii create exclusive pentru mobile, bazate pe localizare.
Ştiai că…
3. SOCIAL MEDIA
Având în vedere diversitatea fantastică a reţelelor de social media, specialiştii de marketing au mai multe opţiuni, dar trebuie să se documenteze mult mai bine, pentru a înţelege unde sunt consumatorii lor. Dincolo de Facebook, LinkedIn şi Google +, apar reţele de nişă, precum Vine, Instagram, Pinterest sau Snapchat, care câştigă tot mai mulţi fani.
Ştiai că…
4. GAMIFICATION
Având în vedere că sunt 500 de milioane de persoane la nivel global care se joacă online, nici un om de marketing nu poate neglija acest instrument, care poate fi integrat în strategia de marketing pentru a creşte nivelul de implicare al consumatorului şi ataşamentul faţă de brand.
Ştiai că…
Related Posts
Ce sunt KPI’s?
Nu întâmplător, la accesarea vestitului motor de căutare „google”, la interogarea „indicatori de performanţă” apar peste 28.600.000 de referinţe afişate în mai puţin de 0.28 secunde… Indicatorii de performanţă sau „Key performance indicators (KPI)” prezintă diverse accepţiuni şi sunt interpretaţi diferit de utilizatori. Pentru a seta corect aşteptările cu privire la indicatorii de performanţă se …
Liderul și echipa creativă
Criza ne-a secat creativitatea sau ne-a făcut mai creativi? Care e rolul liderului în stimularea creativităţii celorlalţi? Cum se manifestă creativitatea în EXEC-EDU şi cu ce rezultate? Criza a fost un duş rece, după părerea mea. A trezit o parte dintre firmele devenite cam arogante, dar şi cam letargice în gloria lor. Le-a învăţat să …
Cum setam corect indicatorii de performanta pentru anul 2016?
Articol de Monica Minoiu, EMBA Se apropie finalul de an şi, pentru cei mai mulţi dintre noi, se încheie procesul anual de evaluare a performanţei. Este şi un moment de bilanţ, atunci când verificăm în ce măsură indicatorii pe care i-am fixat au fost relevanţi şi au generat cu adevărat valoare. Manageri de departamente, directori de resurse umane …
Rolul managerului de proiect
Pe cei care au ales managementul proiectelor ca etapa în carieră, experţii în domeniu îi denumesc manageri „deliberaţi” de proiect. Celălalt tip de manageri sunt manageri „accidentali” de proiect. Tu din ce categorie faci parte? Un sfat pe care ţi l-aş putea da este „încearcă din toate puterile să NU fii un manager de proiect …