Monica Dudoiu

COACHING INDIVIDUAL SI DE ECHIPA

In coaching, sunt co-pilotul care te insoteste in propria calatorie spre excelenta, asigurand cadrul optim prin care vei descoperi daca ce doresti este totuna cu ce ai nevoie. Iti vei clarifica astfel intentii si strategii, vei depista sabotori interni, te vei alinia cu valorile tale, iti vei imbunatati comunicarea si vei gasi propriile solutii creative si eficiente.

Recompensa autentica este despre cat de mult reusesc sa-i ajut pe cei din jurul meu sa se deschida cu sinceritate si sa-si priveasca dorintele cu increderea ca detin toate mijloacele de a le realiza.

Monica a absolvit City University of New York in 1998, urmand un an de studii postuniveritare in Finante Internationale la NYU. In tot acest timp si-a urmat activitatea profesionala in marketing si finante corporatiste in Statele Unite. Monica s-a intors in Romania in anul 2000, a absolvit EMBA prin Assebus/Kennesaw State University si a lucrat in domeniul financiar-bancar, detinand in ultimii 15 ani pozitii manageriale in mai multe banci internationale locale (ABN AMRO, Millennium Bank, BCR).

– In 2010 a absolvit cursul de Process Communication Model® (predat de Kahler Commnication Romania) – teoria de personalitate folosita si de NASA in selectia si pregatirea echipelor, precum si in trainingul de comunicare al leaderilor americani.

– Din 2014 Monica este si Formator “Train the Trainers” certficat EXEC-EDU, activand temporar ca Trainer in cadrul programelor de educatie financiara pentru gimnaziu ale Avenor College.

– A absolvit in 2016 scoala de training in coaching sistemic Metasysteme (Alain Cardon MCC), acreditata international de catre International Coach Federation (ICF) si din 2016 este si membru ICF.

Monica este in prezent coach acreditat international, Associate Certified Coach (ACC) pentru manageri si membrii de echipe din organizatii interesate in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor. O experienta relevanta detine in domeniul asistarii managerilor expati, in situatii de tranzitii si adaptare la un nou mod de viata personala si profesionala. Din 2016 a urmat cursuri de mentorat, supervizare, procese delegative cu Alain Cardon, MCC si are la active peste 100 ore de coaching cu clienti individuali din mediul de business si organizatii locale.

Arii de expertiza in strategia de coaching: coaching pentru eficienta si performanta personala, managementul tranzitiilor personale si profesionale, procese de gestionare a timpului si delegare, imbunatatire “soft skills” si comunicare, clarificare motivatie, obiective si strategie, coaching “toolkit” pentru manageri;

 

Ce este CUBES? Exercitiul este un experiment practic care va imbunatati capacitatea de a intelege orice demers personal de gestionare a riscurilor atu...
De ce coaching? Poate cea mai frumoasa definitie a performantei pe care am intalnit-o pana acum este aceea a lui Tim Gallwey care spune ca performanta...
poza-echipa-366x500_monica

Arii de specialitate

Dezvoltare personala
Coaching
Coaching individual
Coaching de echipa
Dezvoltare personala
Coaching organizational