Simona Albulescu, HR Manager, Porsche Romania

Colaborarea noastra cu EXEC-EDU a debutat cu programul Basic Lead Development, un program intern de management al Holdingului Porsche destinat "highpotential-ilor" si tinerilor manageri ai Grupului Porsche in Romania.

Acest program este organizat in fiecare tara unde Porsche este reprezentat, in Romania derulandu-se trei editii, in trei ani consecutiv.

Obiectivele acestui program sunt: pregatirea viitorilor manageri tinand cont de cresterea business-ului grupului Porsche Romania, dezvoltarea abilitatilor de management ale tinerilor manageri, cresterea loialitatii fata de companie, sinergia grupului.

Experienta EXEC-EDU in domeniul educatiei manageriale, statutul de pionier in Romania si profesionalismul colaboratorilor nostri au fost argumentele care au convins si au condus la inceperea parteneriatului nostru.

Buna colaborare pe parcursul programului Basic Lead Development, rezultatele participantilor in program, sinergia creata si simpatia ce leaga echipele noastre ne indreptatesc sa recomandam cu caldura programele dezvoltate de EXEC-EDU.