Mihnea Rasca

MANAGEMENTUL PROIECTELOR DE TRAINING

De peste 10 ani Mihnea activeaza in industria de training, fiind responsabil in principal cu indentificarea celor mai potrivite solutii de dezvoltare pentru managerii si antreprenorii din Romania. A detinut diferite pozitii de coordonator programe, vanzari sau customer service, iar in prezent este Manager de Proiect al companiei de training EXEC-EDU – parte a scolii de afaceri ASEBUSS.

A absolvit ASE, Facultatea de Administrare a Afacerilor, precum si un MBA romano-german, in cadrul aceleasi institutii. A participat la mai multe programe de dezvoltare in marketing, vanzari, customer service, project management sau leadership si detine un certificat de Formator, din anul 2009.

Pe parcursul carierei sale si in prezent, in EXEC-EDU l-au motivat in permanenta pasiunea pentru oameni, empatia si proactivitatea cu care a tratat fiecare client, contribuind in acest fel la cresterea loialitatii acestora. Prin aportul sau la satisfactia si retentia cursantilor EXEC-EDU, Mihnea se mandreste cu faptul ca sustine an de an aproximativ 50% din volumul vanzarilor companiei. In paralel, Mihnea detine un business personal in cadrul caruia ofera consultanta si suport pentru IMM-uri, in vederea eficientizarii activitatii si implicit a cresterii performantelor.

mihnea_rasca