Style Guide ExecEdu4

Leadership

your place to grow!

La EXEC-EDU nu livrăm reţete. Oferim în schimb instrumente de dezvoltare cu ajutorul cărora, de fiecare dată când interacţionezi cu noi, te poţi apropia tot mai mult de excelenta personală. Ne angajăm să te acompaniem în construirea stilului de leadership propriu, autentic, în consens cu personalitatea şi cu valorile tale. Suntem atenţi la nevoile individuale – considerând că fiecare dintre noi are potenţialul să devină un lider de impact, atunci când acţiunile noastre emana de energie, entuziasm, profesionalism. Îţi propunem să găsim împreună calea către toate acestea.

PROF. DR. LAVINIA RASCA
DIRECTOR GENERAL SI PROFESOR EXEC-EDU
La EXEC-EDU am creat o echipa care a adus compania in pozitia de lider pe piata serviciilor de training si dezvoltare manageriala. Prin dedicatie si evolutie permanenta, fiecare membru al echipei noastre aplica in practica principiile de leadership. Si din practica noastra va putem spune ca inspiratia si perseverenta aduc succesul leaderilor. Staruinta in a invata zilnic si a deveni excelenti in toate demersurile, gandirea pozitiva, conectarea cu persoane de valoare, curajul de a face lucruri din ce in ce mai dificile, pentru a evolua continuu, sunt esentiale pentru implinirea scopurilor personale. Prin intreaga noastra activitate, va suntem aproape, pentru a va ajuta sa atingeti aceste scopuri.
PROF. DR. MARCEL DUHANEANU
PREŞEDINTE EXEC-EDU
Vă invităm să intraţi în comunitatea cursanţilor EXEC-EDU. Vă veţi alătura astfel unei elite, fără a înţelege prin acest lucru doar o poziţie de lider de organizaţie, ci şi un exemplu de potenţial, perseverenţă şi încredere. Numai cei care se dezvoltă permanent devin şi se menţin lideri, fie la nivel individual, fie la nivel de echipa sau companie, în funcţie de universul asupra căruia îşi doresc să genereze impact, prin competentele lor.
Logo final rosu

Your place to grow

Se actualizează
  • Niciun produs în coș.
CALENDAR
X