O incursiune in viitor: INoFUSION

INoFUSION_banner_360x200

Descatuseaza Inovatorul din tine

INoFUSION este tema prin care iti propunem să prezicem impreuna viitorul. Suntem magnetizati sau intimidati de viteza cu care ce-a de-a patra revolutie industriala isi face simtite efectele? Simtim nevoia sa dam “Google search” cand citim despre AI, AR, VR, IoT, DQ, Gig economy, Skills of the future, Cognitive Computing, Watson, Alexa, … Stim ca trebuie sa ne reinventam continuu, dar nu stim cum? INoFUSION – Descatuseaza Inovatorul din tine iti propune o experienta de descoperire a tipului personal de inovator si iti aduce o serie de instrumente simple ce te vor ajuta sa te conectezi neintrerupt la viitor.

 

Ce vom descoperi:

De ce este inovatia o necesitate?

Ce au in comun marii inovatori ai secolului XXI? Care sunt cele mai frecvente greseli ale companiilor ce nu au trecut testul re-inventarii?

Care sunt piedicile inovatiei si cum pot fi depasite?

Care este tipul tau de inovator?

Rutina simpla a inovatorului conectat la viitor.

 

Despre facilitator: Maria Predoiu

Cu peste 16 ani de experienta in marketing si business management la nivel local si international, leader al programului “Innovate for Europe” in Procter & Gamble, absolventa a programelor “Leading Significant Change” si “Leading a Culture of Innovation” – Harvard Executive Education, co-fondator al Conferintei Globale IAA “Creativity4Better” ca Presedinte al International Advertising Association – Romania si antreprenor educational, Maria crede in puterea inovatiei ca strategie deliberata pentru orice tip de organizatie si este o ambasadoare a mentalitatii proactive, alimentate de curiozitate creativa, dar si a perseverentei necesare pentru a aduce ideile la viata.

Cand si unde? 

25 septembrie – 18.00 – 20.30

sediul EXEC-EDU – Calea Grivitei 8-10, sector 1, Bucuresti

 

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

 

RSVP: Oana Scarlat – oanas@exec-edu.ro