Beneficiile unui program complex de administrarea afacerilor

_DSC4095

Toata lumea pare sa fie familiara astazi cu concepte precum strategie, indicatori de performanta, bugete, iar accesul la informatia de business este mai facil ca oricand, atat cu ajutorul cursurilor online, cat si a modulelor scurte, de cateva zile, care arboreaza pretios denumiri precum „mini-MBA”.

Dincolo de cunostintele „tehnice” in principalele arii de management (strategie, finante, marketing, resurse umane, supply chain management, etc), beneficiile indirecte in cazul unui program complex de administrarea afacerilor sunt cel putin la fel de valoroase:

Siguranta de sine in luarea deciziilor – Discutiile complexe de caz, simularile de business si interactiunea cu alti colegi (manageri si antreprenori cu profile diverse), te ajuta sa iti confirmi deciziile manageriale si sa fii mai sigur pe tine. Toate acestea se reflecta in mai mult curaj antreprenorial (sau intraprenorial) si intr-o perceptie mai buna la locul de munca.

Idei noi, aplicabile inca de a doua zi – Organizarea intalnirilor o data pe saptamana iti ofera sansa sa practici noile concepte in propria afacere, chiar de a doua zi. Mai mult decat atat, vei reveni la curs cu experiente noi de la locul de munca si iti vei valida procesul de schimbare, impreuna cu trainerii sau colegii de curs.

Relatii de business pe viata – Intr-un program complex antreprenorii fac business cu colegii si, de multe ori, chiar isi recupereaza investitia. Managerii intalnesc parteneri sau furnizori valorosi. De multe ori, relatiile sunt pe viata si trec dincolo de granitele unui curs de cateva luni.

Ce spun absolventii programului de Excelenta in management EXEC-EDU despre experienta unui astfel de curs:
Adrian Munteanu, Business Development Manager, Mercury360 Communications

Participarea la acest curs a insemnat o sansa de dezvoltare profesionala completa, unica pana in acest moment, cu aplicabilitate foarte mare in prezent sau in viitoare provocari. A fost o combinatie perfecta intre colegi si profesori experimentati si entuziasmati, diversitate module, suport de curs practic, studii de caz relevante, studiu individual si lucru in echipa, competitie si fair play in acelasi timp. Cel mai mare plus ramane pentru mine interactiunea cu colegii si profesorii, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Relatiile de business si prieteniile create vor fi cu siguranta printre plusurile majore ce ne vor ajuta sa punem in practica tot ce am invatat si experimentat la acest curs excelent.

De peste 15 ani, Excelenta in management este singurul program din Romania care abordeaza in mod compact si integrat toate functiunile unei afaceri in ansamblul ei, antrenandu-ti abilitaţile manageriale, pe durata a 6 luni.

 

Ce este nou in 2018

Anul acesta am introdus o simulare Human Synergistics in cadrul programului. Este vorba despre Transformarea™ – o simulare de grup complexa care iti dezvolta competentele si abilitatile de planificare, leadership, schimbare organizationala, rezolvare a problemelor si eficacitate in procesul de luare a deciziilor.

Simularea Transformarea(Turnaround™)

  • e tehnica si captivanta
    • pune la indoiala convingerile participantilor despre valori si conducere
    • subliniaza importanta motivatiei in atingerea rezultatelor pentru performanta si excelenta in organizatii

Simularea se desfasoara la finalul programului, in cadrul weekend-ului rezidential.

Structura cursului

• 9 module (alternativ vineri si sambata, o data pe saptamana, in perioada 9 martie – 6 iulie 2018);
• Peste 30 de studii complexe de caz, exercitii si aplicatii analizate si rezolvate in intalniri de echipa, in afara orelor de curs
• Un proiect final practic si aplicat, construit pe date reale, in cadrul companiei/afacerii pe care o reprezinti (august – octombrie 2018)

Citeste mai mult

Inscrie-te la curs sau ia legatura cu noi pentru detalii: oanas@asebuss.ro sau mihnea@asebuss.ro  0722 617 208; 0723 171 365