Concurs Libra Internet Bank. Castiga o bursa pentru Academia EXEC-EDU!

Fb-Curs-02

Aplica la bursa oferita de EXEC-EDU pentru unul din programele din cadrul Academiei Exec-Edu care iau startul in aceasta toamna!

Premiul consta in 2 burse in valoare de peste 1000 euro la unul din urmatoarele programe:

Managementul proiectelor

Managementul strategic al resurselor umane
Finante pentru manageri nefinantisti
Marketing

Perioada concursului 15-26 octombrie 2018

Participa la concurs! Ce trebuie sa faci:

1. Deschide un cont la Libra Internet Bank pentru firma sau profesia ta liberala si poti castiga o bursa de studiu in cadrul programelor Academiei de Management

2. Ai deschis contul pentru firma sau profesia ta liberala in perioada concursului?
Alege programul de training pe care vrei sa il urmezi daca vei castiga una dintre cele doua burse acordate de Libra Internet Bank.

Deadline pentru aplicatii: 26 octombrie

Detaliile complete aici

 

***

Programele de certificare din cadrul ACADEMIEI EXEC-EDU sunt cursuri complexe, 3-4 luni, autorizate national si/sau international, cu grad ridicat de interactivitate, care nu transmit doar concepte, ci dezvoltă abilitati si formeaza comportamente. Ele se adreseaza profesionistilor care doresc să isi consolideze competentele manageriale in resurse umane, marketing, managementul proiectelor si finante pentru nefinantisti.


Ce isi propune Academia EXEC-EDU:

• Crearea unei perspective unitare, de ansamblu asupra unor competente vitale pentru succesul organizatiei.

Organizate intr-un format unic, aceste programe faciliteaza antrenarea competentelor pe parcursul mai multor luni. Este vorba despre o serie de sesiuni practice de invatare, organizate o data pe saptamana si insotite de lucru intens in echipe, in afara sesiunilor de curs. Obiectivul final este aplicarea celor invatate de a doua zi si generarea de idei si soluţii pentru provocarile şi dilemele cu care se confrunta managerii.

• Interactiunea cu experti renumiti, cu experientă de business, dar si cu colegi cu profile diverse, cu care faci schimb de idei si opinii.

• Exersarea abilitatii de luare a deciziilor prin rezolvarea de studii complexe de caz, simulari de business, proiecte de echipa.

• Accesul la comunitatea absolventilor EXEC-EDU, o comunitate elitista, dinamica, de manageri si antreprenori.

Aceste programe au o traditie de 16 ani si au fost absolvite de mii de participanti. Alatura-te lor si participa la cursurile care iau startul in aceasta toamna!