Pavel Coman, EMBA

ACHIZITII

Aduc in cadrul cursurilor pe care le sustin vasta experienta de management general in diferite industrii,  precum si cea de consultanta in management, exemplificari din economia reala. Materialele prezentate la curs sunt astfel mai usor de asimilat si retinut”.


Experienta profesionala

De peste 13 ani detine pozitii de conducere in companii de stat si private. A participat, in calitate de Director general si/sau presedinte al consiliului de administratie la restructurarea si dezvoltarea unor importante companii din cadrul grupului NCH, printre care IMSAT, Tricodava, Electroaparataj. In perioada 1998 – 2001, a fost Vicepresedinte – Senior Investement Officer al East Fund Management, Fondul Roman de Investitii.

Pavel Coman preda in programe adaptate de cumparari si achizitii pentru Grupul NCH. A realizat si livrat un program adaptat de managementul lantului de achizitii pentru achizitorii Carrefour. Sustine cursuri de negociere.

Apreciaza dedicarea, dorinta si ambitia. Il deranjeaza minciuna, trunchierea adevarului si, in general, orice forma de inselaciune in vederea obtinerii avantajului cu orice pret. Este pasionat de muzica, tenis de camp si o viata frumoasa si dinamica.


Diplome si performante

A absolvit programul de Executive MBA la ASEBUSS in anul 1997 si alte programe de specializare in management de proiect, consultanta si investii in Marea Britanie si Germania (Hobas Academy- Klagenfurt), Croatia (Dubrovnik) si Cehia (Praga).

Este membru al Asociatiei Practicienilor in Reorganizare si Lichidare din Romania.

Managementul lantului de achizitie-livrare (Supply Chain Management) a devenit un instrument managerial cheie pentru orice tip de companie, reprezenta...
Singurul program din Romania care abordeaza in mod compact si integrat toate functiunile unei afaceri in ansamblul ei. In doar 5 luni, iti antrenezi ...
pavel coman1

Arii de specialitate

Supply chain/operatiuni
Achizitii si fuziuni
Cumparari si achizitii
Analiza financiara
Consultanta de management strategic si operational