Mona Zondervan

COACHING DE ECHIPA

“Pentru mine cele mai importante valori in viata sunt adevarul, libertatea, curajul, profunzimea si dorinta de a face o diferenta in viata altora, in societate.

Punctul meu forte este Pasiunea: pasiunea pentru profesiunea mea, pasiunea pentru oameni, pasiunea pentru viata!

Ma inspira enorm sa vad cum oamenii au curajul sa descopere straturi tot mai  profunde ale propriei lor persoane,  cum devin constienti de propriile lor calitati, convingeri, visuri si dorinte.”

Experienta profesionala

In cariera ei la ING Olanda, a detinut diferite functii de management, iar in ultimii 3 ani a fost coach organizational intern in cadrul unui  program de teamcoaching de amploare. In acest program la ING, la care au participat aproximativ 5.000 de angajati si peste 500 de echipe, a facut cunostinta si cu instrumentul Management Drives.

Dupa o cariera de 11 ani la ING, Mona a hotarat sa devina antreprenor si, la inceputul acestui an, a infiintat firma Extensa Coaching & Training, o companie care ofera servicii de coaching individual si de echipa, training si consultanta in domeniul coaching-ului in context organizational. Este partenerul exclusiv al firmei Management Drives pentru Romania.

Diplome si performante

Mona Zondervan a urmat facultatea de Matematica-Fizica in Timisoara si din 1990 locuieste in Olanda.

Este Master Practitioner in metoda Management Drives.

Este specializata si in metoda Co-active coaching, pentru care a urmat programe de formare profesionala la Amsterdam si San Francisco la institutul CTI (The Coaches Training Institute) – cel mai renumit institut de coaching din lume.

Compania olandeza de consultanta Management Drives a dezvoltat un instrument extrem de performant, care masoara felul in care suntem motivati sa actio...
2

Arii de specialitate

Dezvoltarea echipelor
Coaching organizational