Madalina Zmau

BUSINESS DEVELOPMENT

Madalina Zmau s-a alaturat echipei EXEC-EDU la inceputul anului 2015, in calitate de Business Developer. Are o experienta de cinci ani in dezvoltarea de parteneriate in segmentul B2B in aria de servicii profesionale.

A absolvit Master of Business Administration, Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare in limbi straine, in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti, si este licentiata in Finante-Banci, Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor, in cadrul Universitatii de Vest Timisoara.

Considera ca succesul unui parteneriat pe termen lung se bazeaza pe incredere reciproca si porneste de la intelegerea aprofundata a viziunii, nevoilor si dorintelor fiecarui client, ceea ce permite construirea unor solutii perfect adaptate obiectivelor acestuia. In baza rezultatelor inregistrate de-a lungul timpului si a feedback-ului primit din partea clientilor, este convinsa ca expertiza, flexibilitatea, si nu in ultimul rand, pasiunea echipei de traineri contribuie major la cresterea performantelor partenerilor EXEC-EDU.

madalina_zmau