Larisa Petrini

Corporate Wellbeing

Larisa Petrini este Corporate Wellbeing Strategist, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York si ambasador Jamie Oliver pentru Food Revolution Day.

A condus timp de 12 ani operatiunile de Public Relations si Corporate Social Responsibility ale grupului Centrade Saatchi & Saatchi din Romania, avand o experienta de peste 14 ani in domeniul comunicarii.

De-a lungul carierei si-a dezvoltat expertiza in Personal Branding, Managementul Reputatiei si Comunicare de Criza, agentia pe care o condus-o inregistrand succese importante la cele mai prestigioase competitii internationale precum Cannes Lions sau Sabre Awards.

Larisa este activ implicata in proiecte sociale si educationale in calitate de profesor, consultant sau membru in board-ul executiv al unor importante organizatii printre care Universitatea Alternativa sau The European Nature Trust.

Larisa este trainer acreditat de peste 8 ani.

Cursul de Nutritie & Wellbeing pune laolalta pasiunea pentru sanatate holistica si nutritie integrativa cu instrumente de coaching si cunostinte adunate in ultimii ani de documentare si studiu.

In parteneriat cu Obiceiuri sanatoase la birou si in viata de zi cu zi In contextul aglomerat si agitat de astazi, cautam constant echilibru intre ...
Larisa Petrini. Iunie 2018

Arii de specialitate

Dezvoltare personala
Obiceiuri sanatoase