Gabriel Petrescu, EMBA

MANAGEMENTUL SCHIMBARII

Experienta profesionala 

A lucrat intr-o varietate de domenii profesionale si educationale cu clienti non-profit, corporatisti si guvernamentali.

In 2003 a obtinut certificatul de Trainer pentru programul “Cine mi-a mutat cascavalul?” si a inceput sa ofere servicii de training unor firme de prestigiu ca: Angelini Pharma, AstraZeneca, Bayer, QAB (Pepsi) Romania, HP Romania, Heidelbergcement, HP, Industrial Access, MarcTel, Fundatia pentru o Societate Deschisa, Telekom etc.

Gabriel este actualmente Director Executiv la Fundatiei pentru o Societate Deschisa si Managing Director al companiei de investitii Pattern Invest.

De asemenea, Gabriel este implicat in activitatile urmatoarelor organizatii avand diferite pozitii: Membru al Comitetului National de Nominalizare al Eisenhower Fellowships; Membru al Consiliului de Administratie al Centrului de Dezvoltare Economica si al Centrului pentru Politici si Servicii de Sanatate.

Certificari si performante

In 2002 a urmat un curs de Antreprenoriat la London School of Economics. In 2003 a absolvit programul Executive MBA al ASEBUSS.

Detine o diploma post-universitara in Managementul Firmei din partea Academiei de Studii Economice cu lucrarea „Managementul Schimbarii“.

De-a lungul carierei a beneficiat de o serie de training-uri formale sau de tip “out-door”: 2002, BPP – Outdoor Training; 2000, Harvard Business School – Executive Program – Strategic Perspectives in Non-profit Management; 1999, J.F.Kennedy School of Government, Executive Program for Leaders in Development; 1998, Zirc, Hungary – Concordia Outdoor Training – Advanced Facilitation Seminar; 1998 Vienna, SI Organizational Development Department – Strategy Development; 1997 Budapest, Action Learning Associates USA – Facilitative Leadership – Tapping the Power of Participation.

 

Cine mi-a mutat cascavalul? este un program despre schimbare util pentru adoptarea unei abordari constructive atunci cand te confrunti cu situatii de ...
gabi1

Arii de specialitate

Managementul schimbarii