Dragos Bucurenci, MBA

COMUNICARE, BRANDING PERSONAL

Experienta profesionala

In cadrul școlii de leadership și comunicare Khastalia, Dragos lucreaza cu lideri care vor mai multa seninatate si echilibru in vietile lor, care vor sa-si descopere propria voce, sa se simta bine in pielea lor si sa cultive relatii autentice cu cei din jur.

Dragos este absolvent al programului de Master in Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business – cea mai buna scoală de afaceri din America, conform revistei Forbes.

In 2014-2015 a coordonat strategia de comunicare a Comisarului European pentru Politici Regionale.

In Romania a construit doua dintre cele mai importante organizatii de mediu, Asociatia “Salvati Dunarea si Delta” si Asociatia MaiMultVerde.

Asociatia MaiMultVerde este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si de protectie a mediului, care are misiunea de a construi o noua cultura a voluntariatului pentru mediu in Romania. In primii trei ani de activitate, 2008 – 2010, MaiMultVerde a lucrat cu peste 15.000 de voluntari, a plantat peste 500.000 de puieti, a strans peste 300 de tone de deseuri, a deschis primul sistem de bike-sharing din Bucuresti, Cicloteque, a derulat mai multe campanii nationale de informare si educatie si a organizat prima gala de strangere de fonduri pentru proiecte de mediu, Gala Verde. Bugetul MaiMultVerde in primii doi ani a depasit 2.500.000 de euro. Fondurile au fost obtinute din sponsorizari oferite de marile companii din Romania.

In 2006 a fost bursier al programului de leadership creativ oferit de asociatia Erudio si a devenit interesat de problematica leadership-ului si a construirii echipelor. Este pasionat de analiza tranzactionala, o ramura a psihologiei moderne, iar in 2009 si-a sustinut examenul pentru a deveni trainer autorizat pentru Romania al cursului Process Communication Model ®. Este o teorie care a fost folosita timp de 10 ani in programul de recrutare al NASA.

A format peste 600 de manageri romani ca practicanti ai modelului Process Communication®.
Cursul Process Communication Model®, organizat de Exec-Edu si sustinut de Dragos Bucurenci, a fost desemnat „Cel mai bun program de training al anului 2010″.

Este certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP din California.

Are doisprezece ani de experienta in presa, din care sapte ca realizator si prezentator de emisiuni de televiziune (Pro TV, TVR1, Prima TV, Realitatea TV).

Blogul lui, www.bucurenci.ro, este intre primele 15 in topul celor mai influente bloguri din Romania, conform ZeList.

A fost Co-Presedinte al conferintei Future of Media organizata in 2013 la Stanford.

Programul de training al anului in Romania (2011) Un model contemporan de comunicare creat de Dr Taibi Kahler,
 introdus in Romania de John Parr, MS...
deagos_bucurenci

Arii de specialitate

Comunicare
PR
Personal Branding
Storytelling