Cristian Dinu, PMI, RMP

MANAGEMENTUL PROIECTELOR

Experienta profesionala

Are o experienta de business de peste 10 ani in managementul proiectelor din domeniul IT si consultanta. A condus si a implementat cu succes proiecte complexe in companii ca Vodafone Romania, IBM Romania, fiind responsabil, in principal, cu managementul riscurilor si managementul calitatii, inclusiv cu coordonarea tehnica. In 2008 a fondat compania INFOIDEEA, responsabila cu proiecte de dezvoltare web si comert electronic, dar si training si consultanta pentru platformele implementate. A fost membru in boardul PMI Romanian Chapter si a detinut pozitia de vicepresedinte comunicare si publicitate, respectiv educatie in aceeasi institutie.

In anul 2012, impreuna cu asociatul sau, Paul Balogh, a lansat compania ReadForward, care creeaza aplicatii pentru carti si carti digitale. Printre proiectele de succes ale ReadForward se numara aplicatiile IOS si Android pentru Festivalul George Enescu si primul manual digital din Romania, realizat in parteneriat cu Holcim Romania.

 

Diplome si performante

Este certificat Project Manager Professional din 2007 si Risk Management Professional din 2010. Din 2005 detine un certificat de auditor intern din partea TÜV Thüringen. A urmat un master in managementul calitatii, in cadrul Politehnicii Bucuresti.

Este membru activ al Project Management Institute.

Cursuri sustinute pentru EXEC-EDU: Managementul proiectelor, Project Leadership

Datorita ritmului alert de schimbare, majoritatea noilor initative isi modifica scopul chiar pe parcursul executiei lor. Metode de lucru care function...
Cristian Dinu

Arii de specialitate

Managementul proiectelor in domeniul IT si consultanta
Managementul proiectelor
Psihoterapie individuala pentru adulti
Managementul proceselor