Carmen Micu (Tanasie)

MARKETING, STRATEGIE PERSONALA

Experienta profesionala

 

Cu o experienta de peste 20 de ani in Marketing si Comunicare, din care 16 in pozitii de senior management, atat la nivel local, cat si global, Carmen si-a concentrat activitatea din ultimii 3 ani pe consultanta specializata pe strategii de transformare – “turnaround” a companiilor si strategii de transformare personala.

Parcursul profesional include functii de decizie si executive in managementul unor companii precum: Wella Romania, Beiersdorf AG Hamburg, Prodal Group, Omnicom Media Group, acoperind industriile FMCG, farmaceutica, media si publicitate.

Stilul de management si leadership al lui Carmen accelereaza obtinerea rezultatelor dorite.

Cea mai importanta contributie a ei este intitierea si finalizarea cu succes a unui proces intensiv de transformare si repozitionare a afacerilor in lideri profitabili de segment, categorie sau piata.

Domenii de expertiza: strategii de dezvoltare a afacerii/portofoliului de afaceri, evaluare de oportunitiati de piata, managementul proceselor de “turnaround”.

Carmen si-a capitalizat experienta acumulata in cei peste 20 de ani de success in aceste domenii intr-un nou teritoriu profesional: evaluare si constructie de strategii de dezvoltare personala si marketing personal. A lansat astfel in 2013 OneSelf Marketing, o platforma de evaluare, constructie si dezvoltare a strategiilor de evolutie personala.

Diplome si performante

Carmen este absolventa a programului Executive MBA ASEBUSS, promotia 1997 si a programului Executive Development Program sustinut in cadrul Northwestern University – Kellogg School of Management (2006).

A absolvit in anul 2012 “Global CEO Program” administrat de IESE Business School impreuna cu Wharton University of Pennsylvania si China Europe International Business School.

Abordarea ei analitica si sintetica isi are punctul de plecare in inceputul vietii profesionale ca inginer de sisteme electro-energetice, absolvind Institutul Politehnic București (1992).

Cursuri de specializare si certificare:

2015: “Hogan Personality Inventory”, “Hogan Development Survey”, “Motives, Values and Preferences Inventory”: metode de evaluare psihologica, certificat Hogan Assessment Systems
2015: “Formator”, certificat CNPFA
2008: “ERISMA – Creative Leadership”, Erudio
2006: “Project Management”, FGT Consultants in Management, Education and Technology Inc.
2004: “International Leadership: Leading Through Intercultural Diversity”
2004: “Strategic Portfolio Management across markets”, Prof Dr. Robert Thomas, University of Georgetown
2002: “Communication Building and Advertising Strategies”, Prof Dr. Kevin Keller, Tuck School of Business
2000: “Precision Brand Building in competitive markets”, Prof Dr. Robert Thomas, University of Georgetown

 

 In parteneriat cu Un curs de “self-management”/auto-gestionare pentru manageri si antreprenori este o necesitate a zilelor noastre dominate de ...
carmen-micu-transparent-bust-resized

Arii de specialitate

Marketing
Dezvoltare personala
Strategie