Andra Ciolan-Ghiran

Coordonator programe

Andra Ciolan-Ghiran s-a alaturat echipei EXEC-EDU din septembrie 2017, in calitate de Coordonator Programe.  Andra comunica in mod constant cu participantii cursului si echipa de traineri pentru buna desfasurare a sesiunilor de curs si coordoneaza logistic programele de training.

A absolvit un masterat in Marketing si Comportamentul Consumatorului la  Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala (Universitatea Bucuresti), si este licentiata in Comunicare si Opinie Publica, in cadrul aceleasi institutii.

Andra este o persoana extrovertită. Prefera activitatile de grup, ii place sa exprime ceea ce gandeste in mod deschis si se incarca cu energie in comunicarea cu cei din jur. In deciziile pe care le ia, isi foloseste atat intuitia, cat si faptele obiective si rationale. Cauta in permanenta sa se perfectioneze si sa isi finalizeze cu succes sarcinile.

Considera ca oamenii sunt definiti de doua lucruri: rabdarea pe care o au atunci cand nu au nimic si atitudinea pe care o au atunci cand au totul.

poza-profil-366x500_andra