Leadership

La EXEC-EDU nu livram retete. Oferim in schimb instrumente de dezvoltare cu ajutorul carora, de fiecare data cand interactionezi cu noi, te poti apropia tot mai mult de excelenta personala. Ne angajam sa te acompaniem in construirea stilului de leadership propriu, autentic, in consens cu personalitatea si cu valorile tale. Suntem atenti la nevoile individuale – considerand ca fiecare dintre noi are potentialul sa devina un lider de impact, atunci cand actiunile noastre emana de energie, entuziasm, profesionalism. Iti propunem sa gasim impreuna calea catre toate acestea.

prof. dr. Lavinia Rasca
Director general si Profesor EXEC-EDU
La EXEC-EDU am creat o echipa care a adus compania in pozitia de lider pe piata serviciilor de training si dezvoltare manageriala. Prin dedicatie si evolutie permanenta, fiecare membru al echipei noastre aplica in practica principiile de leadership. Si din practica noastra va putem spune ca inspiratia si perseverenta aduc succesul leaderilor. Staruinta in a invata zilnic si a deveni excelenti in toate demersurile, gandirea pozitiva, conectarea cu persoane de valoare, curajul de a face lucruri din ce in ce mai dificile, pentru a evolua continuu, sunt esentiale pentru implinirea scopurilor personale. Prin intreaga noastra activitate, va suntem aproape, pentru a va ajuta sa atingeti aceste scopuri.
leadership_img2
prof. dr. Marcel Duhaneanu
Presedinte EXEC-EDU
Va invitam sa intrati in comunitatea cursantilor EXEC-EDU. Va veti alatura astfel unei elite, fara a intelege prin acest lucru doar o pozitie de lider de organizatie, ci si un exemplu de potential, perseverenta si incredere. Numai cei care se dezvolta permanent devin si se mentin lideri, fie la nivel individual, fie la nivel de echipa sau companie, in functie de universul asupra caruia isi doresc sa genereze impact, prin competentele lor.