Abordarea noastra

Misiune, Viziune & Valori

icon6 Misiune

Suntem in slujba acelor oameni care doresc sa se dezvolte continuu ca manageri, antreprenori si lideri performanti si sa se simta impliniti.

Pentru fiecare dintre clientii nostri alegem acele experiente de invatare care li se potrivesc cel mai bine si le oferim cu pasiune, dedicare si profesionalism, astfel incat sa le fie utile in cariera si in viata.

Inovand continuu cu ajutorul expertilor si partenerilor nostri, venim in intampinarea tuturor nevoilor de dezvoltare manageriala, cu cel mai diversificat portofoliu de programe de management, leadership si well-being din Romania. Incurajam clientii nostri sa fie responsabili fata de societate si fata de membrii organizatiei lor.

Acordam o atentie speciala dezvoltarii echipei noastre de profesori, traineri, consultanti si coachi. Toti au o vasta experienta de business in pozitii de management din companii romanesti si globale.

Facilitam interactivitatea si networking-ul in procesul de dezvoltare continua, pentru ca suntem convinsi de valoarea schimbului de opinii si a relatiilor bazate pe incredere, intre oameni valorosi.

icon7 Viziune

Ne propunem ca performantele organizatiilor din Romania sa poarte amprenta liderilor pregatiti la EXEC-EDU, care sunt recunoscuti si respectati pentru competenta, dedicarea si energia lor.
icon8 Valori
Valorile EXEC-EDU pornesc de la premiza ca organizatiile sunt comunitati de oameni care functioneaza mai bine intr-o atmosfera de incredere si interactiune. Ele sunt:
– Pasiune- Performanta- Progres- Parteneriat

 

 

Consiliul de Administratie

Lavinia Rasca – Director Executiv , Presedinte CA

Adrian Manaicu – Director Financiar

Ovidiu Dimbean-Creta