Cursuri leadership

Leadership 360°

Leading self, leading others

Consiliul de administrație și membrii săi

Tehnici de negociere

Cursuri management

Curs Management 360

Management 360°

Curs Mastering Management Skills

Mastering Management Skills

Curs HR Management

Managementul resurselor umane

Manager în era transformării digitale

Programe de certificare

Curs Project Management EXEC-EDU

Managementul proiectelor

Certificat în raportare financiară internațională

Curs Analiză financiară

Analiză financiară

Train of (digital) trainer

Cursuri comunicare

Process Communication Model

Process Communication Model by Paul Olteanu

Process Communication Model Andreea Rotaru

Process Communication Model by Andreea Rotaru

Process Communication Model

Process Communication Model by Magda Tabac

Process Communication Model by Costin Cadelcu

Testimoniale

Andrei Danca

Andrei Danca

Administrator – EuroTigla

”Acest curs a fost cea mai bună investiție în mine. Trainerii sunt pasionați de ceea ce fac, comunică clar și adaptează mesajul indiferent de tipul audienței. La finalizarea cursului am înțeles că trebuie să deleg sarcini/responsabilități unor persoane cu capacitatea de a le duce la bun sfârșit. Datorită acestui aspect și a altor decizii bazate pe curs am reusit în anul 2022 să accesăm noi oportunități de dezvoltare, precum și crestere a businessului cu 18%.”

Luminița Tocitu

Luminița Tocitu

Online & Customer Service Manager – Fan Courier

”Cursul m-a ajutat foarte mult, m-a ajutat să mă cunosc mai bine și să-mi accept limitele, m-a responsabilizat. Gestionez mai bine emoțiile, sunt mai eficientă și setată către obiective.”

Oana Roșca

Oana Roșca

Product Manager – Toptal

”Programul m-a ajutat să structurez experienţa practică de până acum. Fiecare sesiune a cursului a adus ceva nou. Nu în ultimul rând, cursul m-a scos din zona de confort şi m-a determinat să-mi depăşesc limitele pentru a fi un Project Manager mai bun.”

Adrian Munteanu

Adrian Munteanu

Business Development Manager – Mercury360 Communications

”Participarea la acest curs a însemnat o şansă de dezvoltare profesională completă, unică până în acest moment, cu aplicabilitate foarte mare în prezent sau în viitoare provocări. A fost o combinaţie perfectă între colegi şi profesori experimentaţi şi entuziasmaţi, diversitate module, suport de curs practic, studii de caz relevante, studiu individual şi lucru în echipă, competiţie şi fair play în acelaşi timp. Simularea de business reprezintă apogeul interacţiunii dintre cursanţi şi viaţa reală. Relaţiile de business şi prieteniile create vor fi cu siguranţă printre plusurile majore ce ne vor ajuta să punem în practică tot ce am învăţat şi experimentat la acest curs excelent.”

Lucica Benea

Lucica Benea

Director Comercial, Medical Express

”Mi-a plăcut foarte mult fiindcă m-a ajutat să mă descopăr. M-a ajutat să clarific în mintea mea anumite aspecte, au fost lucruri pe care nu le știam și le-am învățat. Îmi plac oamenii cu care m-am întâlnit aici și îmi doresc să ținem legătura și pe viitor, mai ales fiindcă activează în diverse domenii iar pentru mine este o curiozitate în direcția asta.”

Silvia Cojocaru

Silvia Cojocaru

HR Director, Gral Medical

”Mi-a făcut deosebită placere să particip la poate cel mai bun curs HR pe care l-am găsit. Te ajută să-ți structurezi ideile și să-ți îmbunătățești modalitatea de lucru. Cursul a fost interactiv, s-au discutat subiecte de interes general; oameni pasionați de ceea ce fac (cursanți și profesori) au reușit să ne transmită ceva mai mult decât informații.”

EXEC-EDU este lider în educație managerială și consultanță.

Suntem în slujba managerilor și antreprenorilor performanți, dedicați stării de bine și dezvoltării echipelor lor, împreună cu care acționează pentru a crea o lume mai bună.

Inovând continuu, venim în întâmpinarea nevoilor tot mai complexe de dezvoltare ale clienților noștri. Le oferim un portofoliu vast de programe de training, coaching și consultanță. Împreună cu ei, adaptăm soluţiile noastre la contextul specific companiilor lor.

Punem accent pe interactivitate şi networking, ceea ce potenţează procesul de dezvoltare continuă.

Ne preocupă perfecționarea continuă a echipei noastre de experți. Ei sunt pregătiţi la şcoli de afaceri şi companii de training de top din lume, au o bogată experienţă managerială, de consultanţă, mentoring și coaching, competențe digitale, talent și pasiune pentru transferul de competenţe şi bune practici.

Vrei o ofertă personalizată sau să discuți cu unul dintre consultanții noștri? Contactează-ne completând formularul de mai jos:

Logo final rosu

Your place to grow

(add Google Maps embed code)

Logo final rosu

Your place to grow

Se actualizează
  • Niciun produs în coș.
CALENDAR