Project Leadership

Workshop demonstrativ Managementul proiectelor

9 martie 2016

h 6.00-8.00 pm

Putine activitati sunt atat de usor recunoscute ca fiind „consumatoare intense de leadership” precum managementul de proiect. Managerii de proiect folosesc un numar din ce in ce mai mare de roluri traditionale si ”non-traditionale”, in incercarea de a-si impinge proiectele catre un rezultat fericit.

executive presence

Ei sunt, dupa caz, comunicatori-cheie, motivatori, planificatori, constructori de echipe, proiectanti si asa mai departe. In acelasi timp, ei trebuie sa fie antrenori, majorete, campioni ai proiectului, politicieni, frati sau surori mai mari si inca o mie de alte roluri pentru care, de obicei, nu au fost niciodata pregatiti adecvat. In contextul managementului de proiect, „leadership” este cu adevarat un concept cu multiple fatete.

 

Obiectivele acestei sesiuni demo sunt acelea de a deschide conversatia, extinzand gama de abilitati ale managerilor de proiect dincolo de cele tehnice, pur algoritmice, in contextul in care societatea si mediul de afaceri deopotriva au o dinamica accelerata a schimbarilor.

 
Vino la sesiunea din 09 martie 2016 sa vezi in ce masura iti poti croi sau identifica un stil de management al unei echipe de proiect, care sa te caracterizeze si sa asigure succesul echipei si proiectului bineinteles.

 

Workshopul se organizeaza in cadrul sesiunii de prezentare a programului de certificare Managementul proiectelor si este sustinut de un expert de top, cu o vasta experienta in gestionarea de proiecte complexe: Dan Besleaga, PMP

 

In cadrul acestei sesiuni demo, vei beneficia de:

  • Informatii utile despre participarea la cursul Managementul proiectelor EXEC-EDU transmise de organizatori, dar si de absolventii programului
  • Interactiunea cu echipa de profesori si experti EXEC-EDU
  • Networking cu alte persoane care vor sa isi dezvolte abilitatile de manageri de proiect
  • 5% discount din taxa de participare la curs, daca te inscrii chiar in ziua participarii la workshop

 

Te rugam sa confirmi participarea la oanab@asebuss.ro sau la numerele de telefon 021 319 64 40; 319 64 41.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile.

 

EXEC-EDU este Registered Education Provider (R.E.P.), fiind autorizat de catre Project Management Institute din anul 2008. Organizeaza cursuri de PM de 15 ani, avand peste 500 de absolventi.

INSCRIE-TE