icon_1_cpz

Fii cursantul nostru pentru o zi

Fii cursantul nostru pentru o zi, interactioneaza cu echipa de traineri si experti EXEC-EDU, dar si cu absolventi ai programelor noastre. Afla informatii utile si intra in legatura cu profesionisti cu preocupari similare.

Incepe de azi sa investesti in dezvoltarea ta.

In 9 martie organizam un workshop interactiv de tip demo, in cadrul sesiunii de prezentare a programului de certificare Managementul proiectelor. Vei avea astfel ocazia sa experimentezi stilul de lucru din timpul orelor de curs si sa iti dezvolti competentele in managementul proiectelor.
icon_2_cpz
Project Leadership
9 martie
H 6.00-8.00 PM

Vino la sesiunea de prezentare de miercuri 9 martie, h 18.00 la EXEC-EDU ca sa vezi in ce masura iti poti croi sau identifica un stil de management al unei echipe de proiect, care sa te caracterizeze si sa asigure succesul echipei si proiectului !

DETALII CURS

INSCRIE-TE

icon_articol_cpz

Participand la sesiunea de prezentare vei beneficia de:

• Informatii utile despre curs, transmise de organizatori, dar si de absolventi ai programului

• Interactiunea cu echipa de experti si traineri EXEC-EDU

• Networking cu alti profesionisti din domeniul tau de interes

• 5% discount din taxa de participare la curs, daca te inscrii chiar in ziua participarii la workshop

Inscrie-te acum gratuit sau cere mai multe informatii: Oana Scarlat, 021.319.64.40/41. Locuri limitate

Sesiunile demo se vor organiza la sediul EXEC-EDU din Calea Grivitei nr. 8-10, etaj 8, sector 1, Bucuresti

Afla mai multe despre programul

EXEC-EDU:

icon_setc_2_cpz

Despre EXEC-EDU

Compania EXEC-EDU – creata de scoala de afaceri ASEBUSS – ofera cel mai diversificat portofoliu de cursuri de management si leadership standard si adaptate – peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni si training personalizat pentru companii. Este partenerul preferat in dezvoltarea manageriala pentru peste 10.000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit.

EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania, fiind listata anual in clasamentele ZF si fiind numita in 2012 compania de training a anului.