FII CURSANTUL NOSTRU PENTRU O ZI

Fii cursantul nostru pentru o zi, interacţionează cu echipa de traineri şi experţi EXEC-EDU, dar şi cu absolvenţi ai programelor noastre. Află informaţii utile şi intră în legătură cu profesionişti cu preocupări similare.
ÎNCEPE DE AZI SĂ INVESTEŞTI ÎN DEZVOLTAREA TA.

În 9 martie organizăm un workshop interactiv de tip demo, în cadrul sesiunii de prezentare a programului de certificare Managementul proiectelor. Vei avea astfel ocazia să experimentezi stilul de lucru din timpul orelor de curs şi să îţi dezvolţi competentele în managementul proiectelor.

Vino la sesiunea de prezentare de miercuri 9 martie, h 18.00 la EXEC-EDU ca să vezi în ce măsură îţi poţi croi sau identifica un stil de management al unei echipe de proiect, care să te caracterizeze şi să asigure succesul echipei şi proiectului!

Participând la sesiunea de prezentare vei beneficia de:

• Informaţii utile despre curs, transmise de organizatori, dar şi de absolvenţi ai programului

• Interacţiunea cu echipa de experţi şi traineri EXEC-EDU

• Networking cu alţi profesionişti din domeniul tău de interes

• 5% discount din taxa de participare la curs, dacă te înscrii chiar în ziua participării la workshop

Înscrie-te acum gratuit sau cere mai multe informaţii: Oana Scarlat, 021.319.64.40/41. Locuri limitate

Sesiunile demo se vor organiza la sediul EXEC-EDU din Calea Grivitei nr. 8-10, etaj 8, sector 1, Bucureşti

DESPRE EXEC-EDU
Compania EXEC-EDU – creată de şcoală de afaceri ASEBUSS – oferă cel mai diversificat portofoliu de cursuri de management şi leadership standard şi adaptate – peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni şi training personalizat pentru companii. Este partenerul preferat în dezvoltarea managerială pentru peşte 10.000 de manageri şi antreprenori, la dezvoltarea cărora a contribuit.
EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa programelor complexe de instruire managerială şi consultanta din România, fiind listata anual în clasamentele ZF şi fiind numită în 2012 compania de training a anului.

Logo final rosu

Your place to grow

Se actualizează
  • Niciun produs în coș.
CALENDAR