Cursant EXEC-EDU pentru o zi – default

icon_1_cpz

Fii cursantul nostru pentru o zi

Fii cursantul nostru pentru o zi, interactioneaza cu echipa de traineri si experti EXEC-EDU, dar si cu absolventi ai programelor noastre. Afla informatii utile si intra in legatura cu profesionisti cu preocupari similare.

Incepe de azi sa investesti in dezvoltarea ta.

In aceasta toamna organizam 4 workshop-uri interactive de tip demo, in cadrul sesiunilor de prezentare a programelor de certificare – cele mai complexe si renumite cursuri ale companiei de training EXEC-EDU, cu o traditie de 18 ani. Vei avea astfel ocazia sa experimentezi stilul de lucru din timpul orelor de curs si sa iti dezvolti competentele in resurse umane, managementul proiectelor, finante sau marketing.
icon_2_cpz
24 Septembrie
H 6.00-8.00 PM

Vino la sesiunea de prezentare de joi, 24 septembrie, h 18.00 la EXEC-EDU pentru a afla cum gestionezi asteptarile stakeholder-ilor cheie si cum ii influentezi, astfel incat proiectul sa isi atinga rezultatele!

DETALII CURS

INSCRIE-TE

29 Septembrie
H 6.00-8.00 PM

Vino la sesiunea de prezentare de marti, 29 septembrie, pentru a afla cum poate un brand sa atraga segmentul feminin al pietei? Dar segmentul masculin?

DETALII CURS

INSCRIE-TE

30 Septembrie
h 6.00-8.00 pm

Vino la sesiunea de prezentare de miercuri, 30 septembrie, pentru a dezbate un studiu de caz cu o tema de importanta strategica: Managementul performantei.

DETALII CURS

INSCRIE-TE

6 Octombrie
H 6.00-8.00 PM

Vino la sesiunea de prezentare de marti 6 octombrie, h 18.00 la EXEC-EDU pentru a afla mai multe despre bugetare de la profesionisti de top!

DETALII CURS

INSCRIE-TE

icon_articol_cpz

Participand la sesiunea de prezentare vei beneficia de:

• Informatii utile despre curs, transmise de organizatori, dar si de absolventi ai programului

• Interactiunea cu echipa de experti si traineri EXEC-EDU

• Networking cu alti profesionisti din domeniul tau de interes

• 5% discount din taxa de participare la curs, daca te inscrii chiar in ziua participarii la workshop

Inscrie-te acum gratuit sau cere mai multe informatii: Oana Scarlat, 021.319.64.40/41. Locuri limitate

Sesiunile demo se vor organiza la sediul EXEC-EDU din Calea Grivitei nr. 8-10, etaj 8, sector 1, Bucuresti

Afla mai multe despre programele

de certificare EXEC-EDU:

Despre EXEC-EDU

Compania EXEC-EDU – creata de scoala de afaceri ASEBUSS – ofera cel mai diversificat portofoliu de cursuri de management si leadership standard si adaptate – peste 40, de la module intensive la programe complexe, de 4-9 luni si training personalizat pentru companii. Este partenerul preferat in dezvoltarea manageriala pentru peste 10.000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit.

EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata programelor complexe de instruire manageriala si consultanta din Romania, fiind listata anual in clasamentele ZF si fiind numita in 2012 compania de training a anului.