Castigatorul bursei pentru Excelenta in management este Marius Urzica

banner concurs START-UP_300x167

Bucuresti, 2 martie 2018: EXEC-EDU impreuna cu LIBRA INTERNET BANK au desemnat castigatorul bursei de 3.000 de euro pentru Excelenta in Management. Antreprenorul care va beneficia de aceasta bursa este Urzica Mihai, doctor medic veterinar, administratorul firmei Libra Vet Clinic.

Libra Internet Bank

Excelenta in Management este unul dintre cele mai apreciate cursuri de administrarea afacerilor din Romania.

In urma bursei, castigatorul va dobandi competente solide de business si va sti cum sa gestioneze mai bine situatii complexe din activitatea de zi cu zi, contribuind la dezvoltea afacerii sale.

Cursul Excelenta in management se va desfasura in Bucuresti, pe durata a 5 luni, incepand cu 9 martie 2018.

Felicitari castigatorului nostru si ii uram mult succes!

 

 

EXEC-EDU si LIBRA INTERNET BANK sustin antreprenorii romani aflati la inceput de drum si acorda o bursa de 3.000 de euro pentru Excelenta in Management, unul dintre cele mai apreciate cursuri de administrarea afacerilor din Romania.

In urma cursului, antreprenorii vor dobandi competente solide de business si vor sti cum sa gestioneze mai bine situatii complexe din activitatea de zi cu zi, ceea ce le va permite sa isi dezvolte mai mult si mai repede afacerea.

Bursa va fi acordata in urma unui concurs. Cei care vor sa se inscrie pentru obtinerea bursei trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa aiba studii superioare si sa detina un startup cu 1-3 ani de la infiintare.

Pentru inscriere, trebuie completat formularul de mai jos, in perioada 14-28 februarie 2018.

Aplicatiile vor fi analizate de o comisie de examinare compusa din reprezentanti ai Exec-Edu si Libra Internet Bank, in perioada 1-2 martie 2018;  Castigatorul va fi anuntat in data de 3 martie 2018 pe site-urile www.exec-edu.ro si www.librabank.ro.

Cei interesati pot gasi toate informatiile necesare in Regulamentul concursului.

 

Despre LIBRA INTERNET BANK

LIBRA INTERNET BANK deţine o reţea teritorială de 50 de sucursale si o cota de piata de 1%, fiind in continua crestere. De-a lungul timpului, a acordat o atentie deosebita si a dezvoltat produse dedicate clientilor din segmentele profesii liberale, IMM, corporate, real estate şi agribusiness. De asemenea, ofera cele mai performante si inovative servicii pe zona de Internet Banking, gandite pentru a eficientiza cat mai mult operatiunile bancare ale clientilor sai.

Despre EXEC-EDU

Compania EXEC-EDU – creată de şcoala de afaceri ASEBUSS – oferă cel mai diversificat portofoliu de cursuri de management şi leadership – peste 40, de la module intensive, la programe complexe de 4-9 luni, training personalizat, coaching, consultanta, well-being si team-building. Este partenerul preferat in dezvoltarea manageriala pentru peste 12.000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit în cei 19 ani de activitate.   Am citit Regulamentul Concursului si sunt de acord cu temenele si conditiile Concursului