Managementul conflictelor

managementul conflictelor

Prevenirea potentialelor conflicte si gestionarea acestora este esentiala in toate instantele: in relatiile interpersonale, in interactiunea dintre manager si subordonati, in echipele de proiect, in colaborarea dintre departamente.
Cursurile clasice se concentreaza mai putin pe identificarea sursei conflictelor si a cauzelor interioare ale acestora, alocand timp exclusiv pentru dinamica conflictului la nivel organizational. Cu toate acestea, de cele mai multe ori, procesul este mult mai profund, iar sursa conflictelor este in interiorul nostru.

In 15-16 decembrie, te invitam sa parcurgi o calatorie a constientizarii pe parcursul careia vei avea ocazia sa te cunosti mai bine, sa descoperi sursele conflictelor si, nu in ultimul rand, sa gasesti o cale prin care sa se le gestionezi.

 

Ce vom face?

Ne vom concentra pe:
– Definirea si identificarea conflictelor
– Intelegerea surselor de conflict
– Exercitii pentru o mai buna intelegere si cunoastere de sine
– Exercitii de solutionare a conflictelor

Beneficiile participarii:

  • Descoperi propriile valori – principala sursa de motivatie
  • Constientizezi rolurile in care te afli in viata ta si masura in care iti traiesti valorile, ca potentiala sursa de conflict
  • Iti clarifici propriile conflicte (interioare & exterioare), intelegand mai bine sursa acestora
  • Experimentezi empatia & acceptarea, intelegand cum se vede lumea prin ochii celuilalt
  • Dobandesti o alta perspectiva asupra unor chestiuni personale si profunde care par atat de greu de exprimat, dar si de rezolvat
  • Iti dezvolti flexibilitatea comportamentala
  • Experimentezi tehnici de solutionare a conflictelor pe care le vei putea aplica ulterior

 

Carmen Mardale2
Acest curs iti ofera spatiul si cadrul in care sa te intorci cu atentia catre tine, sa-ti aloci timp tie si acelor aspecte care-ti influenteaza starea interioara si care par sa nu-si gaseasca locul in agenda cu atat mai mult cu cat solutia nu pare sa vina din registrul cunoscut, al solutiilor zilnice
.


Intr-o atmosfera sigura, relaxanta si placuta, cu exercitii simple iti vei intelege mai bine propriile conflicte, interioare si / sau exterioare, si iti vei gasi propriile strategii de abordare a accestora.

 


Carmen Mardale – Trainer & Coach NLP Rezonanz

Carmen a sustinut peste 500 ore de coaching individual, workshop-uri de dezvoltare personala, formari in Practitioner NLP Resonanz, programe de dezvoltare a competentelor de leadership, atat in companiile in care a lucrat, cat si in proiecte externe. De peste 10 ani activeaza in resurse umane, in organizatii multinationale, precum Cegedim Romania, Orkla Foods, iar cea mai recenta pozitie ocupata este aceea de HR Manager divizia de Supply Chain & Finance a unei mari companii multinationale din sectorul FMCG.

 

Investitie: 375 EUR (exclusiv TVA)
Vezi mai multe aici !
Inscrie-te la acest curs sau ia legatura cu noi pentru detalii sau oferte de grup: oanas@asebuss.ro sau mihnea@asebuss.ro  0722 617 208; 0723 171 365

Acest program face parte din seria programelor de well being si dezvoltare personala lansate de curand de EXEC-EDU, sub seria Antrenam starea de bine, ca o completare la portofoliul sau de programe de dezvoltare manageriala.

Aboneaza-te la newsletter