De ce sunt importante competentele de management de proiect in 2016?

cover PM

Indiferent daca detii sau nu un titlu „oficial” de manager de proiect, sunt sanse mari ca, exact in acest moment, sa te afli in situatia de a coordona unul sau mai multe proiecte.

De la initierea unei schimbari de procedura in departament la deschiderea unei sucursale sau divizii intr-un alt oras pana la lansarea unui produs, proiectele pot lua forme foarte diverse si variate.

Pe masura ce complexitatea proiectelor creste, numarul de arii pe care trebuie sa le monitorizezi creşte şi el, o data cu presiunea tot mai mare de a te incadra in timp, buget si standardele de calitate.

Bunele practici nord-americane ofera toate reperele necesare pentru a gestiona corect un proiect, de la initiere la inchidere, iar certificarea de Project Management Proffesional, oferita de PMI – cea mai mare organizatie de profil – a devenit din ce in ce mai populara.

In US, aceasta este pe locul 5 dintre cele mai bine plătite certificari în IT (US, studiu Penton & GK); Conform studiului România – Annual Project Management Salary Survey® 2014, certificarea PMP® este și în România vedetă (popularitate şi salariu)
Certifica-te si tu in Managementul proiectelor si  adauga competentelor tale un set verificat de bune practici, necesare planificarii si gestionarii proiectelor de orice tip si un suport solid de cunostinte pentru obținerea titlului de Project Management Professional.

De ce sa alegi programul de Managementul proiectelor EXEC-EDU

  • Organizat de 15 ani
  • De 6 ani autorizat de Project Management Institute
  • Peste 600 de absolvenţi, dintre care cca 15% accesează titlul Project Management Professional
  • Dubla certificare: un certificat de absolvire recunoscut national si un certificat EXEC-EDU, validat de PMI®

Beneficii – cheie

– Vei transforma aceste noi competente in avantaj competitiv pentru organizație, evitand erorile costisitoare specifice gestionarii imperfecte a unui proiect.
– Vei participa la realizarea pas cu pas a unui proiect de echipa si la analiza unui studiu de caz care ilustreaza toate fazele proiectului, verificand permanent intelegerea conceptelor transmise in clasa.

Ce spun absolventii
100% din participantii la acest curs ne transmit ca acesta le-a fost de un ajutor imediat in utilizarea unor instrumente practice de organizare si monitorizare a proiectelor.

Fiecare sesiune a cursului a adus ceva nou si m-a făcut sa-mi doresc sa aplic ce am invatat pe proiectele mele. Nu in ultimul rand, cursul m-a scos din zona de confort si m-a determinat sa incerc sa-mi depasesc limitele pentru a fi un Project Manager mai bun. Oana Roşca, Manager, INNOBYTE
Afla mai multe sau intra in legatura cu noi pentru inscriere:

Oana Scarlat – oanas@asebuss.ro; 0722617208. Mihnea Rasca – mihnea@asebuss.ro, 0723171365

Aboneaza-te la newsletter