Managementul schimbarii – de la miscari strategice la initiative antreprenoriale

Managementul schimbării2

Inceputul de an este prilej pentru crearea sau revizuirea strategiei afacerii pe care o conduci. In creionarea acesteia, talentul liderului este acela de a realiza un balans perfect intre inovatie si performanta, intre initiativele antreprenoriale curajoase si echilibrul financiar. Astazi, agilitatea si adaptarea la schimbare au devenit abilitati de baza. Si totusi, de ce atatea idei de afaceri esueaza? De ce alte aspecte ar trebui sa tina cont un lider de succes?

Pentru a aduce mai multa claritate in crearea strategiei anului 2017, te invitam sa participi la sesiunea de prezentare de marti, 21 februarie, ora 18.00 la compania de training EXEC-EDU. Sesiunea va fi sustinuta de unul dintre cei mai apreciati experti EXEC-EDU: Prof. Dr. Lavinia Rasca.

 

Pe scurt, despre trainer:

Lavinia
a lucrat cu 10.000+ manageri si antreprenori in programe EMBA si MBA, in programe PHARE, ACDI, USAID, EU, ca si in training-uri personalizate  pentru companii. S-a pregatit la mari scoli de business si are un doctorat in managementul IMM-urilor. Este autoare/co-autoare de carti si articole si speaker la conferinte si in emisiuni radio si TV.

Atelierul se bazeaza pe un studiu de caz practic si se organizeaza in cadrul sesiunii de prezentare a programului Excelenta in management, care ia startul in luna martie.


Puncte cheie de discutie:

• De ce sunt importante gandirea strategica si spiritul antreprenorial pentru un lider
• Care sunt cele 3 intrebari esentiale ale gandirii strategice
• De ce putem esua chiar si atunci cand strategia este elaborata corect? Care este calea catre o buna executie a strategiei?
• Cand este necesara schimbarea?

Participand la cursul demonstrativ din 21 februarie, vei beneficia de:

• Oportunitatea de a participa la o discutie interactiva, bazată pe metoda studiilor de caz
• Interactiunea cu echipa de experti EXEC-EDU
• Networking cu alte persoane care vor sa isi dezvolte competentele de business
• Informatii utile despre participarea la cursurile Excelență în management si Leadership 360, transmise de organizatori si absolventi

Inscrie-te sau recomanda colegilor din organizatie cursul demo Managementul schimbării!

Data: marti, 21 februarie 2017, ora 18.00
Locul desfasurarii: sediul EXEC-EDU din Calea Grivitei, nr. 8-10, Bucuresti.


Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, iar locurile sunt limitate.
Inscrie-te aici sau scrie-ne la mihnea@exec-edu.ro  !