Inscrie-te la concurs si castiga o bursa la unul din programele Academiei EXEC-EDU!

banner-academia-exec-edu_2-bursa

Programele de certificare din cadrul ACADEMIEI EXEC-EDU sunt cursuri complexe, 3-4 luni, autorizate national si/sau international, cu grad ridicat de interactivitate, care nu transmit doar concepte, ci dezvoltă abilitati si formeaza comportamente. Ele se adreseaza profesionistilor care doresc să isi consolideze competentele manageriale in resurse umane, marketing, managementul proiectelor si finante pentru nefinantisti.


Ce isi propune Academia EXEC-EDU:

• Crearea unei perspective unitare, de ansamblu asupra unor competente vitale pentru succesul organizatiei.

Organizate intr-un format unic, aceste programe faciliteaza antrenarea competentelor pe parcursul mai multor luni. Este vorba despre o serie de sesiuni practice de invatare, organizate o data pe saptamana si insotite de lucru intens in echipe, in afara sesiunilor de curs. Obiectivul final este aplicarea celor invatate de a doua zi si generarea de idei si soluţii pentru provocarile şi dilemele cu care se confrunta managerii.

• Interactiunea cu experti renumiti, cu experientă de business, dar si cu colegi cu profile diverse, cu care faci schimb de idei si opinii.

• Exersarea abilitatii de luare a deciziilor prin rezolvarea de studii complexe de caz, simulari de business, proiecte de echipa.

• Accesul la comunitatea absolventilor EXEC-EDU, o comunitate elitista, dinamica, de manageri si antreprenori.

Aceste programe au o traditie de 16 ani si au fost absolvite de mii de participanti. Alatura-te lor si participa la cursurile care iau startul in aceasta toamna!

***


Aplica la bursa oferita de EXEC-EDU pentru unul din programele din cadrul Academiei Exec-Edu care iau startul in aceasta toamna!

Premiul consta intr-un curs in valoare de peste 1000 euro la unul din urmatoarele programe:

Managementul proiectelor
– 27.10.16 – 09.02.17 – certificare internationala (PMI)
Managementul strategic al resurselor umane – 27.10.16 – 02.03.17
IFRS – 29.10 – 17.12.16 certificare internationala (Becker, UK)
Finante pentru manageri nefinantisti – 08.11.16 – 07.02.17
Marketing – 01.11.16 – 21.02.17

De asemenea, EXEC-EDU isi rezerva dreptul de a selecta 2 dintre participanti, care vor beneficia de un discount de 50% din valoarea totala a cursului selectat.


Participa la concurs!


Conditii de participare:

Sa fii absolvent de studii superioare (studii finalizate cu diploma de licenta)
Sa ai minim 2 ani de experienta profesionala

Etapa 1: Afla mai multe despre programele ACADEMIEI accesand urmatorul link: http://exec-edu.ro/category/cursuri/academia-exec-edu/

Etapa 2: Intra pe pagina cursului la care doresti sa participi si completeaza formularul de inscriere, apasand butonul „Inscrie-te”. La „observatii” mentioneaza faptul ca ai aplicat pentru bursa si raspunde intr-un paragraf la intrebarea „De ce doresti sa participi la acest curs?”


Observatii:

Poti aplica doar pentru 1 curs.
Castigatorii care nu indeplinesc conditiile de participare de mai sus vor fi descalificati


Deadline pentru aplicatii: joi, 20 octombrie

Castigatorul va fi selectat prin tragere la sorti.