Experiente de well-being si dezvoltare personala | Workshop-urile lunii mai

spune nu stres

In luna mai ti-am pregatit doua workshop-uri din registre diferite, fiecare cu beneficii imediate si concrete la nivel individual, cu impact atat in registrul personal, cat si in cel profesional. Sesiunile propuse sunt sustinute de profesionisti care au trait in mod intens toate procesele pe care le expun participantilor, astfel ca abordarea lor este una experientiala.

 

Energie si productivitate prin corectarea posturii

Te invitam la un workshop de ergonomie de 3 ore, pentru a invata cum sa fii propriul tau kinetoterapeut, cum sa previi si sa atenuezi durerile de spate si cum o postura corecta la birou te va ajuta sa-ti cresti productivitatea si energia personala!

Cu cine: Avisek Majumdar – profesor, instructor si practicant de Satyananda Yoga si trainer in terapie holistica si programe antistress pentru organizatii din toata lumea.

Cat costa: 155 lei + TVA / persoana

Cand: luni, 9 mai, orele 6-9 pm

Partener: DespreSpa.ro

 

Strategie personala

Suntem supusi zilnic presiunii de a performa conform așteptărilor angajaţilor, finanţatorilor, cunoscuţilor, familiei şi, nu în ultimul rand, ale noastre. Acest curs intens, de 1 zi se adreseaza managerilor si antreprenorilor, care isi propun (re)evaluarea stilului personal de conducere, a surselor puterii personale si modalitatilor ei de exprimare; rezultatul concret al acestui workshop este creionarea si dezvoltarea unui plan de acțiune individual, pentru a identifica zonele de rezistenta la schimbare si cele de dezvoltare personala, pe care il poti pune in aplicare imediat.

Cu cine:

Carmen Manea – trainer EXEC-EDU, fondator Younity – specializata pe strategii de transformare personala, cu o experienta de peste 20 de ani in pozitii de senior management (marketing si comunicare).

Cat costa: 650 lei + TVA / persoana

Cand: Sambata 14 mai, orele 9.00-15.30