EXEC-EDU lanseaza o serie speciala de programe de well-being pentru cursantii sai

EXEC-EDU LANSEAZA

Compania de training EXEC-EDU lanseaza o serie speciala de programe, cu tema well-being si dezvoltare personala, pentru segmentul corporate, dar si pentru antreprenori, sub sloganul “Antrenam starea de bine”.

 

In spiritul aceleiasi promisiuni, aceea de a oferi managerilor si antreprenorilor cea mai diversificata gama de programe din Romania, EXEC-EDU isi propune ca, din acest an, sa completeze cursurile de management si leadership cu o serie de workshop-uri si ateliere care sa puna intr-o noua lumina conceptul de dezvoltare manageriala.

 

De ce aceasta diversificare? Lansarea noii directii vine in intampinarea unei nevoi tot mai des resimtite de absolventii si clientii EXEC-EDU: aceea de a cultiva nu numai dezvoltarea de abilitati, ci si o atitudine echilibrata asupra vietii.

 

In mod evident, succesul este in stransa legatura cu implinirea personala. Liderii sunt, in primul rand, oameni. Cunostintele si aptitudinile nu sunt suficiente, succesul mai depinde si de atitudine. Un lider se simte implinit atunci cand percepe viata ca fiind frumoasa si este capabil sa contribuie si sa se dezvolte. Asadar intreg procesul de training va fi re-gandit dintr-o noua perspectiva, avand in centru omul, ca un intreg armonios, spune dr. Lavinia Rasca – Directorul general EXEC-EDU.

Pentru a crea aceasta noua serie de cursuri, EXEC-EDU apeleaza la cei mai buni specialisti in managementul stresului, nutritie, strategie personala, etc. Printre primii sai parteneri strategici se numara Desprespa.ro, Metabolic Balance, Seafar.

 

Primul eveniment din aceasta gama, desfasurat in parteneriat cu Desprespa.ro, a avut loc luni, 30 martie si l-a avut ca invitat special pe Avisek Majumdar, profesor acreditat de yoga si terapeut. Intalnirea, cu tema ‘Managementul stresului’ a reunit aproximativ 50 de participanti.

 

Mai multe despre continutul acestei prezentari gasesti aici:http://www.cariereonline.ro/articol/elimina-ti-cel-mai-de-temut-dusman