MASTERCLASS: The Project From Hell | 21 septembrie

Un workshop experiential de o zi cu Peter Taylor “The Lazy Project Manager”

Peter a fost descris ca fiind ‘cel mai amuzant si inspirational vorbitor in management de proiect din lume, astazi’

Bazat pe best-sellerul ‘The Lazy Project Manager and The Project from Hell’

O experienta completa – de la esec la succes – intr-un singur workshop. 

21 Septembrie 2017

 

BENEFICII

Participantii vor fi expusi la scenarii din proiecte reale – astfel beneficiile workshop-ului vor fi maxime: ce poate merge prost, posibile erori, pierderea controlului, etc.Ei trebuie sa identifice toate aceste situatii si sa ia decizii pentru ca aceste evenimente neplacute sa fie gestionate cu succes in viitor.

Timpul pe care participantii il au la dispozitie este atent monitorizat – pentru a genera presiunea si constrangerile aferente unui proiect real si lucrului in echipa. Rapid, aceasta experienta depaseste granitele unui studiu de caz, capatand anvergura unui proiect real care trebuie “salvat”, conform unui deadline care se apropie rapid si nu poate fi depasit.

Bine ai venit in lumea proiectelor!

Pornim masina timpului ca sa salvam cel mai dezastruos proiect din istorie…

De ce sa inveti despre factorii de succes si de esec dintr-un proiect intr-o maniera terna, traditionala cand, in schimb, ai putea participa la aceasta simulare interactiva si amuzanta?

Concureaza cu colegii din cadrul workshop-ului pentru a aduce acest proiect de la un esec total pe culmile succesului – din iad in rai.

Participantii vor lucra in echipe, cu rolul de a analiza cazul unui proiect esuat si apoi sa se intoarca cu informatii despre ce anume a mers prost, de ce si cu recomandarile lor  de imbunatatire, pentru a asigura succesul in viitor.

Pentru ca toate evenimentele aparute se bazeaza pe situatii reale, pe care le putem intalni in proiecte reale, acest workshop are relevanta in orice sector de activitate si este foarte potrivit pentru echipe cu competente diverse. Pentru a cita un participant: ‘Sunt sigur ca acest proiect se bazeaza pe cazul nostrum real, Proiectul X, pe care l-am ratat anul trecut’.

CINE POATE PARTICIPA

Obiectivul este crearea unui mediu provocator, dar placut, cu lectii de invatat care raman in memorie datorita componentei practice, experientiale a workshop-ului

De aceea, audienta acestui workshop este formata din orice persoana conectata cu o activitate care ia forma unui proiect.

 

Investitie: 295 EUR (exclusiv TVA)/participant. Pret early bird (pana la 21 august): 250 EUR (exclusiv TVA)/participant.

 

Mai multe informatii si inscriere: Oana Scarlat, 0722617208, oanas@exec-edu.ro