Energie si productivitate prin corectarea posturii

Energie si prod

 

In parteneriat cu    desprespa1-300x168

 

 

Coloana vertebrala este arborele vietii. 
Martha Graham
     

 

Stiai ca intre 60-90 % din populatia lumii pare sa sufere ocazional de dureri de spate sau dureri ale regiunii lombare? Sau ca orele petrecute la birou intr-o postura defectuoasa predispun la boli ale coloanei vertebrale, dureri de cap, tulburari digestive, probleme de vedere si multe alte neplaceri?
Pe langa aspectele ce tin de sanatatea fizica, stiai ca un spate incovoiat poate sa reflecte si neincredere in fortele proprii, dezamagire sau asumarea a prea multe greutati “luate in spate”?

Dar ce ar fi daca ai avea la indemana niste tehnici simple, pentru a-ti corecta postura, pentru a atenua durerile de spate, fara sa fii nevoit sa faci o vizita la kinetoterapeut pentru asta?

Te invitam la un workshop de ergonomie, pentru a invata cum sa fii propriul tau kinetoterapeut, cum sa previi si sa atenuezi durerile de spate si cum o postura corecta la birou te va ajuta sa-ti cresti productivitatea si energia personala!

 

Ce vei invata la acest workshop? 

– vei constientiza problemele de sanatate pe care le genereaza diferitele posturi pe care le adoptam la birou zilnic;

– vei practica exercitii pentru corectarea posturii in functie de stilul tau de lucru;

– vei invata cateva exercitii simple, ce te vor ajuta sa-ti imbunatatesti postura in timpul programului de lucru.

 

Acest workshop este pentru tine, daca:

– ai dureri de spate sau alte afectiuni la nivelul coloanei (hernie de disc, scolioza, cifoza etc);

– suferi de dureri de cap sau tulburari de vedere;

– vrei sa previi astfel de probleme si sa capeti mai multa energie si vitalitate printr-o postura corecta;

– vrei sa fii mai productiv sau sa reduci absenteismul si cheltuielile medicale din compania ta;

 

Fa cunostinta cu trainerul nostru, Avisek Majumdar!

Nascut in orasul Chittaranjan, langa Calcutta, in estul Indiei, Avisek a fost initiat inca din copilarie in Mantra Yoga si Dhyana (meditatie) de catre Sw. Gahananandaji Maharaj (Presedintele Misiunii Ramakrishna, Belur Math).
Dupa absolvirea Facultatii de Electronica si Comunicatii, s-a dedicat studiului stiintei Yoga sub directa supraveghere a maestrului sau, Swami Niranjanananda Saraswati, la scoala de Yoga din Bihar, India. A fost initiat in Karma Sanyasa, primind numele spiritual Mangaldharma.

Sn. Mangaldharma este profesor acreditat de Yoga ca urmare a cursului de la Sivananda Ashram, Kerala, India. Detine diploma in Masaj Ayurvedic de la Centrul International Yoga Vedanta din Kerala. A urmat Cursul de Prim Ajutor de la St John Ambulance din New Delhi si s-a calificat in Reflexologia Thai a piciorului la scoala de Masaj Thailandez din Chang Mai, Hong Kong.

A organizat workshop-uri de wellness pentru diferite organizatii guvernamentale si non-guvernamentale si a tinut cursuri de Yoga pentru studenti de diverse nationalitati in timpul sederilor sale in Hong Kong, Macau, Philippines, China, Sri Lanka, Maldives, Mauritius, India si Romania.

 

Cand si unde ne intalnim: 9 mai 2016, 6,00 – 9.00 pm la sediul EXEC-EDU din Calea Grivitei nr. 8-10, etaj 8, sector 1, Bucuresti

Investitia ta: 155 RON + TVA (35 EURO + TVA)