Care e povestea ta ca vorbitor in public?

paul olteanu


Cum te faci ascultat? Cum iti gestionezi emotiile in fata publicului si cum elimini blocajele? Ce „spune” despre tine vocea ta, felul in care te misti in sala, postura, privirea, chiar si…tacerea? Cum faci din autenticitate cel mai puternic instrument intr-un discurs memorabil? 

Despre toate acestea, dar in primul rand despre TINE si despre descoperirea si exersarea abilitatilor tale, in relatia cu publicul TAU, iti propunem sa afli in cursul de Vorbire in public, impreuna cu Paul Olteanu.

3 puncte forte ale programului:

• Exersezi tehnica discursului, prin exercitii inedite, concepte si aplicatii practice; scopul programului este sa te transforme intr-un comunicator puternic si memorabil
• Primesti feedback individual si coaching pe toata durata programului
• Inveti sa sustii prezentari ca un profesionist, intr-un format de curs experiential, intr-o atmosfera degajata, alaturi de alti 9-10 colegi


Paul Olteanu
are 7 ani de experienta in livrare de programe de tip open si personalizate si peste 6000 de ore de training, coaching si consultanta. A colaborat cu organizaţii precum BCR, BRD, CBRE România, CEZ, Cosmote, Cartoon Network, Ernst&Young, Gothaer Asigurări, Heineken, Indygen Romania, Petrom, Raiffeisen Bank, Securitas România, Vodafone, Habitat pentru Umanitate, WWF România. Este speaker la diverse conferinţe şi seminarii (Forbes, Biz, TEDxCaleaVictorieiED).


Cum lucram ? 

  • 25% teorie aplicata
  • 25% studii de caz (vizionarea de discursuri si analizarea lor)
  • 25% practica (exersarea discursului public: discurs filmat + feedback)
  • 25% intrebari si raspunsuri punctuale pe spetele aduse in discutie de participanti

Citeste mai mult despre cursul de Abilitati de prezentare din 18-19 februarie!