Academia EXEC-EDU | Un nou start pentru programele de certificare

logo-academia-exec-edu2

In aceasta vara, ne-am întalnit cu Iuliana, absolventa a programului Leadership 360° – unul dintre cele mai complexe programe de pe piata, dezvoltat de EXEC-EDU. Cunoscatoare a pietei de training, Iuliana ne-a impartasit impresiile ei. Ne-a spus ca programul i-a depasit cu mult asteptarile, pentru ca beneficiile nu i-au fost prezentate la adevarata lor valoare. Cursul s-a dovedit a fi un program de dezvoltare complex, care nu transmite doar concepte, ci dezvolta abilitati, formeaza comportamente si transforma oameni.

Drept urmare, in contextul mai larg al procesului de rebranding prin care am trecut recent si al noului slogan Your Place to Grow, am decis sa dam programelor noastre complexe, de traditie, un suflu nou si, totodata, statutul pe care îl merita. De aceea, le-am repozitionat si am infiintat Academia EXEC-EDU.

Nu ne e teama de cuvantul “academic”, desi, in sistemul educational romanesc, notiunea a luat o conotatie nu tocmai favorabila; un program academic la standarde inalte iti ofera nu doar informatii, ci si competente si, totodata, ceea ce americanii numesc “smart specialisation”. Metodele de invatare sunt variate, pragmatice si interactive. Conceptul de “academie” exista deja in limbajul multor corporatii, oferind managerilor lor programe interne complexe la nivel global, aliniate cu valorile si cultura organizatiilor, dar Academia EXEC-EDU îsi propune ceva mai mult:


•   Dobandirea unei perspective unitare, de ansamblu
asupra unor competente vitale pentru succesul organizatiei. Academia Exec-Edu include 8 programe de pregatire, poate cele mai complexe de pe piata, organizate într-un format unic, care faciliteaza antrenarea competentelor pe parcursul mai multor luni. Este vorba despre o serie de sesiuni practice de învatare, organizate o data pe saptamana si însotite de lucru intens în echipe, în afara sesiunilor de curs. Obiectivul final este aplicarea celor învaţate de a doua zi si generarea de idei şi soluţii pentru provocarile şi dilemele cu care se confrunta managerii.

•   Interacţiunea cu experti renumiti, cu experienta de business, dar si cu colegi cu profile diverse, cu care faci schimb de idei si opinii.

•   Exersarea abilitaţii de luare a deciziilor prin rezolvarea de studii complexe de caz, simulari de business, proiecte de echipa.

•   Accesul la comunitatea absolventilor EXEC-EDU, o comunitate elitista, dinamica, de manageri si antreprenori.

Aceste programe au o traditie de 16 ani si au fost absolvite de mii de participanti. Alatura-te lor si participa la cursurile care iau startul în aceasta toamna!

Managementul proiectelor

Managementul strategic al resurselor umane

Finante pentru manageri nefinantisti

Marketing