4 dintre cei mai influenti 50 de experti globali in HR vor fi prezenti la BD HR SUMMIT 2017, in 25 si 26 mai

GetImage

In data de 25 mai 2017 va avea loc la Sala Auditorium a Palatului Regal din Bucuresti evenimentul international BD HR Summit 2017, organizat de Business Days in colaborare cu Academia de HR, in cadrul caruia vor participa peste 350 de persoane implicate in domeniul resurselor umane.


BD HR Summit 2017 se va bucura de prezenta unor experti internationali cu experienta bogata in domeniu, dintre care ii amintim pe: Ann Swain, fondator si Global CEO, APSCo, cu operatiuni in UK, Germania, Singapore si Australia. Aflata in „Global Power 50”, topul 50 al celor mai influente femei din HR, realizat de Staffing Industry Analysts, Ann Swain are o experienta de peste 30 de ani in recrutare si este autorul unui best-seller dedicat recrutarii.

Lucy Adams a fost HR Director la BBC, in prezent CEO la Disruptive HR, agentie care ii sustine pe profesionistii in HR sa inoveze si sa dezvolte proiecte adaptate la lumea disruptiva a afacerilor. Nigel Guenole (Goldsmith University of London) este o autoritate internationala in analiza fortei de munca iar Jonathan Ferrar (fost Vicepresedinte de HR la IBM) este autor apreciat la nivel global, influencer in strategie HR, analiza HR si viitorul muncii. Luke Fisher, CEO & Founder, ThanksBox, un startup lansat in 2014, este specializat in programe revolutionare de engagement al angajatilor, construite pe baza unei noi abordari a comunicarii organizationale.

Temele abordate in cadrul evenimentului reprezinta ariile cu impactul cel mai mare in designul organizatiilor performante si, din acest motiv, sunt de interes nu doar pentru specialistii ​de ​HR dar si pentru antreprenori, manageri si decidenti de top. Acestea vor fi reunite in jurul a 4 arii majore ale resurselor umane:

Atragerea si Recrutarea Talentelor – cum ajungem la cei de care avem nevoie intr-o piata ultra-competitiva?

Recrutarea prin Social Media – Alternativa sau inlocuitor al solutiilor clasice?

Retentie si Engagement – Securizarea talentelor sau cum transformi munca in pasiune?

Inovatii in HR – Trenduri si directii pentru viitor, incotro ne indreptam, ce trebuie sa pregatim inca de azi pentru a fi in top maine.
18 speakeri de top români si 7 speakeri internationali vor aduce in discutie, pe de o parte, solutii testate si validate deja in practica, al caror rezultat si impact este dovedit si care trebuie doar intelese si ajustate la propriile nevoi. Specialistii si expertii invitati vor impartasi din experienta lor, venind cu studii de caz concrete si cu exemple practice.

Afla mai multe despre eveniment aici: http://bit.ly/2pIJUvy