Directii noi in training si un nou site la aniversarea a 10 ani de existenta

Exec-edu_logo 10 ani_ok

Bucuresti, 10.09.2015 – Compania de training EXEC-EDU sarbatoreste 10 ani de existenta, lansand cu aceasta ocazie noul site www.exec-edu.ro.

Totodata, EXEC-EDU anunta extinderea rolului sau in piata de training, din perspectiva unei filosofii care abordeaza unitar competentele de business, energia si starea de bine a managerilor, antreprenorilor, liderilor. In acest scop, si-a completat portofoliul deja cunoscut de programe de management si leadership, cu o linie speciala de workshopuri si evenimente de well-being si dezvoltare personala, organizate sub sloganul Antrenam starea de bine.

Succesul inregistrat in cei 10 ani de existenta EXEC-EDU este rezultatul atentiei personalizate pe care o acordam liderilor si echipelor acestora si a pasiunii cu care-i sustinem, pe termen lung, in obtinerea rezultatelor pe care si le propun. Ne dorim ca ei sa aiba succes, dar in acelasi timp sa se simta impliniti. De aceea, ii acompaniem in demersurile de imbunatatire a performantelor, de conturare a strategiei personale si dezvoltare a energiei printr-o viata sanatoasa din punct de vedere fizic, emotionala, spirituala si mentala – afirma prof. dr. Lavinia Rasca, Director general EXEC-EDU.

In acest context, portofoliul de programe EXEC-EDU include 2 directii:

    – Antrenam competente, cu o oferta de cursuri de peste 40 de programe standard, unele complexe de 4-6 luni, altele intensive de 1-2 zile, pe subiecte de nisa.

    – Antrenam starea de bine, noua linie de cursuri de well being si dezvoltare personala, pe teme    diverse, de la managementul stresului si lifestyle management, la cursuri de nutritie, corectarea posturii la birou si pana la dimensiunea de autocunoastere si branding personal.

Cele doua directii au la baza metodologia de training deja cunoscuta prin caracterul ei interactiv si pragmatic, imbogatita cu cele mai noi instrumente si tehnici experientiale, prin interventii fata in fata si online.

Avand in vedere experienta vasta a celor 30 de profesori, traineri si experti, EXEC-EDU dezvolta programe personalizate pentru companii, construite pornind de la obiective specifice de invatare si adaptate profilului participantilor.

Bilantul EXEC-EDU la 10 ani de existenta este reprezentat de cursurile standard si personalizate la care au participat peste 10,000 de manageri, antreprenori, lideri din 3,000 de companii client, organizate inclusiv in parteneriat cu universitati si institutii internationale de prestigiu. Palmaresul sau include prezenta constanta in Top 10 companii de training, realizat de Ziarul Financiar si titlurile de compania de training a anului si programul de training al anului acordate succesiv in cadrul Business-Edu Awards.

EXEC-EDU isi marcheaza aniversarea si prin lansarea unui nou website www.exec-edu.ro. In conceperea lui, s-a acordat atentie in egala masura design-ului modern, optimizat pentru device-uri smart, continutului, structurii si serviciilor suport, astfel incat sa reprezinte mai mult decat un site corporate, sa fie o resursa valoroasa pentru vizitatori. Noua platforma incorporeaza un sistem de filtrare inteligenta a continutului astfel incat utilizatorii sa poata accesa informatii relevante pentru nevoile lor.

Portalul www.exec-edu.ro a fost realizat de catre compania 2bcom Think Team, agentie specializata in servicii digitale complete personalizate nevoilor reale ale clientului. Experienta echipei 2bcom in dezvoltarea si implementarea sistemelor on-line, precum si a campaniilor de comunicare digitala sau prin canale traditionale este definita de variatele proiecte create si implementate pentru brand-uri cunoscute (www.2bcom.ro).