Excellence in Management- Certification Program

The most compact and consistent program of business administration in Romania

 

Attending this 9-month complex program, you will gain knowledge and deeply understand the most useful management techniques. You will also learn how to recognize opportunities in the market place and how to capitalize on them ahead of competition. Ultimately, you’ll get the ability to turn their newly acquired knowledge into competitive advantage for your company.

 • Specific and practical business information
 • Ideas and opinions sharing with managers and entrepreneurs
 • Practicing strategic skills and entrepreneurial spirit
 • Immediately applicable business ideas
 • Access to a an elite community of over 10.000 graduate

Program Structure

 • 9 modules carried out alternatively on Fridays and Saturdays, once a week, over the course of 5 months
 • Weekly team meetings to analyze more than 30 case studies and solve complex exercises and applications
 • A residential weekend in the mountains, for the Business Simulation – Turnaround™
 • Final project based on real data from your company

Participants Profile

EXEC-EDU experience shows that managers and entrepreneurs who follow this program are expanding and practicing their overall view upon a business. They see solutions in challenging circumstances and make decisions with greater maturity and managerial clarity.

This program targets:

 1. Top and middle managers
 2. Entrepreneurs
 3. Self-employed (attorneys, accountants, physicians and so on)
 4. High-potentials

More than 90% of the participants become more confident on their business decisions, as well as improve their ability to predict market trends and be more pro-active in handling them.

Previous participant companies: 3M, A&D Pharma, Agricover, Alro, Arctic, Bancpost, Băneasa Investments, Carpatcement, Centrofarm, Cetelem, DPD, Euroweb, Henkel, Hochland, InBev, Intesa San Paolo Bank, Lafarge, Lease Plan, Marie Nouvelle, McDonald’s, Medicover, Mercury 360, Metro, OMV Petrom, Oracle, Orange, Philip Morris, Pirelli, Romatsa, Siemens, Tchibo, Ursus, Vel Pitar, Whirlpool.

 

Time frame

 Courses: March 10 – July 14, 2017

The program takes place one day a week, alternating Fridays and Saturdays, from 09.00 to 15.30.

July 2017 – Residence weekend for the Turnaround simulation

Period for preparing the exam and final project: August – November 2017

Investment

3.090 EUR (VAT excluded) *  – payable in three installments

*For courses authorized by ANC (National Qualifications Authority), VAT is not applicable, according to OG 129/2000 and L163/2005.

 

Important!

 • If you recommend and participate in the program with other two colleagues, you will receive a 5% discount
 • Early bird – 10% discount for payment until January 31, 2017!

Finalizing the course

For successfully finalizing the entire program and receiving the final certificates, you will take a written exam and practical dissertation paper. These will help you better assimilate the concepts. The dissertation paper brings you the opportunity to apply these concepts in your own company, developing with the help of the professor an action plan, with immediate applicability at the workplace.

After successfully completing this program, you will be awarded with graduation certificates, recognized by the Ministry of Labor, Family and Equal Opportunities and by the Ministry of Education, Research and Youth.

 INSCRIE-TE   DETALII CURS  

TOPICS

 9  KEY MODULES FOR MANAGERS AND ENTREPRENEURS:

 1. STRATEGIC MANAGEMENT
 2. MARKETING PLAN
 3. ACCOUNTING AND FINANCIAL STATEMENT ANALYSIS
 4. ORGANIZATIONAL BEHAVIOR
 5. FINANCIAL MANAGEMENT
 6. SUPPLY CHAIN MANAGEMENT
 7. BUSINESS PLAN, STRATEGIC AND ORGANIZATIONAL PLANNING
 8. INTERNATIONAL RELATIONS
 9. Turnaround™  BUSINESS SIMULATION
TESTIMONIALE
Horatiu Pacurar, Managing Director, MINDSPEED Communications

Pot sa marturisesc cu mana pe inima ca sunt total multumit. Personal m-am ales cu un bagaj de cunostinte care m-a ajutat sa-mi deschid orizontul si sa inteleg altfel cum trebuie sa actionezi si sa te implici in activitatea companiei in care lucrez. Proiectul final “Plan de Marketing al canalului de vanzari indirecte” m-a ajutat sa-mi pun ordine in activitatea mea de zi cu zi. Astfel ca pot lua decizii pe baza unor informatii structurate, in mod corect si la timp. Multumesc intregii echipe si in special doamnei Carmen Balan, indrumatorul meu de proiect.

Irina Stoian, Human Resources Director, Cetelem IFN SA

Participarea la curs mi-a oferit o viziune de ansamblu asupra business-ului si intelegerea tuturor proceselor companiei – ceea ce este esential pentru un manager de resurse umane care isi doreste un rol strategic in organizatie. Pe langa interactiunea cu cei 9 lectori de top, am avut sansa de a cunoaste colegi minunati, manageri cu experienta, din diverse industrii si departamente, de la care am invatat la fel de mult. Un rezultat imediat a fost si proiectul final de echipa, cu tema “Employer Branding Evolution”, realizat impreuna cu alti trei manageri Cetelem care au participat la curs, proiect care a fost ulterior implementat cu succes in companie.

Corina Nistor, Director general, Focus Computer

Participarea la acest program a insemnat maturizarea mea, ca manager. La momentul la care m-am inscris la curs, eram ca intr-o camera cu peretii de sticla complet aburiti. Dupa fiecare modul de curs, am inceput sa vad din ce in ce mai clar ce se afla dincolo de peretii de sticla. In momentul in care am realizat acest lucru, am capatat incredere in afacerea pe care o conduc. De atunci si pana in prezent firma si-a dublat cifra de afaceri.

Oana Catargiu, Director executiv, Romstal Investment

Cursul a avut un impact esential in dezvoltarea mea, ridicandu-ma la un nivel superior al competentelor si expertizei mele. Ca un lucru natural, am fost promovata din middle in top management. Provocarea m-a determinat sa-mi fortez limitele si sa gasesc solutii care in trecut pareau intangibile. Astazi, privind in viitor, ma simt pregatita pentru orice alte oportunitati care vor aparea in cariera mea. Stiu ca le voi valorifica 100%.

Irina Arsenescu, Marketing and Audit Director, CityGrill

Participand la acest curs, am reusit sa inteleg mai usor strategia de ansamblu a organizatiei si mecanismele pietei, care sunt deciziile care stau in spatele anumitor decizii. M-am intors in timp cu colegi, profesori, teste… Toata echipa EXEC-EDU (de la profesori pana la personalul suport) a fost extrem de amabila si proactiva.

Avocat Irina Lisnic

Am ales EXEC-EDU deoarece, absolvind o facultate de drept, cunostintele mele in domeniul gestionarii afacerilor erau insuficiente, iar activitatea pe care o desfasor necesita insusirea instrumentelor si a metodelor de analiza manageriale moderne. EXEC-EDU mi-a oferit un cadru amplu de cunostinte valoroase, pe care acum il voi umple cu experiente noi si rezultate care vor purta semnatura programului absolvit. Cursul “Excelenta in management” reprezinta metoda cea mai buna de a sustine o crestere calitativa profesionala si este o puternica rampa pentru cei al caror principiu in Lumea Afacerilor este “MEREU MAI BUN!”

Sorin Panait, Director general, Promoterm Muntenia

Timpul alocat participarii la acest program a fost o foarte buna investitie. Profesorii au fost deosebiti, iar suportul de curs bine documentat. Foarte interesant jocul final de simulare strategica MANSTRAT, in care am apreciat felul in care profesorii au facilitat antrenarea si crearea spiritului de competitie intre echipe. Atmosfera din sala de curs a fost una speciala, benefica acumularii de cunostinte.

Adrian Munteanu, Business Development Manager, Mercury360 Communications

Participarea la acest curs a insemnat o sansa de dezvoltare profesionala completa, unica pana in acest moment, cu aplicabilitate foarte mare in prezent sau in viitoare provocari. A fost o combinatie perfecta intre colegi si profesori experimentati si entuziasmati, diversitate module, suport de curs practic, studii de caz relevante, studiu individual si lucru in echipa, competitie si fair play in acelasi timp. Simularea MANSTRAT reprezinta apogeul interactiunii dintre cursanti si viata reala. Intensitatea simularii si complexitatea domeniilor atinse reusesc sa starneasca interesul si spiritul de competitie din fiecare. Cel mai mare plus ramane pentru mine interactiunea cu colegii si profesorii, profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Relatiile de business si prieteniile create vor fi cu siguranta printre plusurile majore ce ne vor ajuta sa punem in practica tot ce am invatat si experimentat la acest curs excelent.

Acest program intensiv, de 2 zile se adreseaza celor care au fost promovati sau urmeaza a fi promovati în curând, ajutandu-i sa constientizeze difer...
Traim si construim afaceri intr-o lume aflata in permanenta schimbare. Planificam pentru un viitor imprevizibil. Colaboram cu oameni pe care nu ii sti...
De la comunicare adaptata la profitabilitate si relatii pe termen lung cu furnizorii  Scopul general al programului: sa furnizeze instrumente de luc...
To approach everything with curiosity and open mind is an extraordinary attitude when you lead a team, face a new challenge, launch a product/service ...
“The conversation today is visual. If you want to be in the conversation, you need to be visual.” – Dan Roam, business consultant and graphic fa...
Despre managementul energiei, relatiilor, atentiei si informatiilor in era digitala Mai mult decat un curs de managementul timpului Un program de doua...
Concept Programul de „Neurostiinta Comunicarii” propune o abordare actuala si validata stiintific, ce integreaza ultimele descoperiri din neurosti...
The course aims to: •  show how analytical thinking works; •  describe the necessary steps to master effectively the problem solving process; ...
Get the tools, break the rules and make a difference Avantajul competitiv impune ca liderii să fie permanent conectați la strategie, indiferent daca...
Motto: “Critical thinking is the ability to think clearly and rationally about what to do or what to believe. It includes the ability to engage in r...
A Masterclass created and delivered by Laurel Herman, Founder and CEO Positive Presence, London   It is no longer enough to be just competent, kn...
The most compact and consistent program of business administration in Romania   Attending this 9-month complex program, you will gain knowledge a...
Leadership 360 is the only complete and integrated program in Romania that develops at least 10 skills every great leader needs to succeed. For 14 yea...
Our approach focuses on helping participants understand and integrate into their coaching practice the latest findings from neuroscience and cognitive...
A 1-day module for managers or specialists who want to acquire the techniques and instruments used in negotiations. Based on filmed simulations, role-...
Strategy Elaboration, Implementation, Execution and Change The course will inspire you: to make your strategy more visible than that of your competit...
This course has been created to help all those who, as departementorfunctional managers, have a a responsability with setting and evaluating performan...